Nälkäkiukun parantaja

En tiedä teistä, kanssasisareni, mutta minusta tulee ihan hirveä kun olen nälissäni. Uskon kuitenkin että tämä on melko monen naisen ongelma (vaikka eivät sitä myöntäisikään).

 

Nälkäkiukku on ovela, koska se ei ikinä kerro johtuvansa nälästä. Vaiheet ovat lähestulkoon poikkeuksetta samat ja niitä on neljä.  Miehet, oppikaa tunnistamaan nämä jotta tiedätte miten toimia. 

  1. Nalkutus joka välillä johtaa jopa raivoon. Pienimmätkin asiat voivat ajaa elämää suurempaan riitaan.

 

  1. Mökötys ja mykkäkoulu. Hän on mitä luultavimmin edelleen vihainen sinulle (esimerkiksi sen takia että hengität liian raskaasti), mutta ei suostu keskustelemaan asiasta kanssasi.

 

  1. Alakulo ja koiranpentusilmät. Tässä vaiheessa hän katuu edellisiä vaiheita ja luulet jo että koko homma on ohitse.

 

  1. Itku. Kun itku alkaa on jo todella myöhäistä. Hän ei ymmärrä että olo paranisi ruoan voimalla, joten ruokkiminen voi olla erittäin haastavaa (mutta tarpeellista)

Tällaisissa tapauksissa loistava pika-apu on Elovenan välipalajuomat. Niitä löytyy melkein kaikista kaupoista ja vaikka verensokeri olisi laskenut niin alas, ettei mitään ruokaa tee mieli, saa herkullisen juoman helposti kulautettua kurkusta alas. Paras vaihtoehto omasta mielestäni on smoothie, jossa on myös proteiinia mukana. Maku on hedelmäinen ja melko makea. Auttaa todella nopeasti verensokeriheilahteluiden kanssa.

 

I don’t know about you, but I become a total b***h when I’m hungry. I believe this is pretty common problem among women. Men, learn to recognize these four critical stages of a hungry woman, so you’ll know how to act.

  1. Nagging and rage. Even the smallest thing can cause a massive fight.

 

  1. Silent treatment. She is still mad at you (for example breathing too loud) but will not negotiate with you about it.

 

  1. Sadness, and the puppy-eyes. She might feel sorry about the earlier stages.

 

  1. When the crying starts, you have a big problem. And remember, she doesn’t understand she would feel better after some food so it might be difficult to get her to eat. When you see the first signs in a girl, FEED her immediatly!

I prefer these little smoothies that you can buy from grocery stores. They are easy to drink, even though you don’t have any appetite because of the low blood sugar.

 

*Start living your best life on yhteistyössä Elovenan kanssa

Kommentit (27)
 1. Hahhah, nauratti kyllä todella paljon tämä postaus!:D Ihana! Nykyään osaan jo tunnistaa itsessäni nälkäkiukun: kun ärsyynnyn jatkuvasti pikkujutuista, alan heti tunnustelemaan, että hei, onkohan mulla nälkä… Puolison kannattaa kyllä ehdottomasti kantaa jotain suklaapatukkaa takataskussaan nälkäkiukun varalta!

  1. Joo se on kyllä tosi hyvä, kun tajuaa sen! Mäkin pidän nykyään melkein aina jotain hätävaraa laukun pohjalla 😀

 2. Ihana postaus, heti piristit minun perjantai iltaani 🙂
  Muutenkin tykkään lukea kovasti blogiasi, sillä blogistasi saa energiaa ja liikunta-aiheiset postaukset tsemppaavat minua omissa urheilutavoitteissani. 🙂

  1. Kiva kun pidit! 🙂 Ja kiitos! Tosi mukava kuulla:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *