NE VÄHÄN PAREMMAT AAMUT

Aamiainen on minulle aina ollut vähän pakkopullaa. Tai lähinnä se ajankohta on haasteellinen. Minulla ei yksinkertaisesti ole nälkä heti herättyäni. Sen sijaan brunssit tai todella myöhäiset brekut ovat täysin mun juttu! En mielelläni reissussa ollessanikaan ota hotellin aamiaista, sillä tuntuu että se menee hiukan hukkaan ruokahaluni rajallisuuden takia. 

Minusta on ihana napata kahvi jostain läheltä mukaan ja kävellä hiukan ennen aamupalaa. Kun unihiekka on karistettu silmistä ja pieni nälkä saatu heräämään, on ihana istahtaa alas ja tankata oikein kunnolla. Pitkään nautittu aamiainen voi silloin olla parasta mitä tiedän. Herkullisia mehuja, marjoja, hedelmiä, erilaisia leipiä, ehkä jotain puuroa tai jogurttia ja kunnon kahvia hyvän seuran tai sanomalehden kera on aikalailla kaikki, mitä onnistuneeseen päivän aloitukseen tarvitaan. 

Vapun rientojen jälkeen kaipaa täksi viikonlopuksi jotain vähän rauhallisempaa ohjelmaa, joten meillä on huomenna tyttöjen kanssa brunssi ystäväni luona. Tällaisia nyyttäribrunsseja pitäisi järjestää useamminkin, sillä pienellä vaivalla saa tosi kivan brunssin aikaiseksi. Aion tehdä sinne tuota aiemmin linkkaamaani fetapinaattipiirakkaa. Muidenkin suunnittelemat ruoat kuulostivat ihan mielettömiltä.

Kivaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (3)
  1. Mulla on tuo sama ongelma aamupalan kanssa: herättyä ei vain ole yhtään nälkä! Brunssit on enemmänkin mun mieleen ja yleensäkin lähden kouluun kahvikuppi kädessä ja vasta sen juomisen jälkeen haen kahviosta aamupalaleivän 🙂

    Ainam nyt tuli muuten nälkä noita kuvia katsellessa ♥

  2. Oon niiiin samoilla linjoilla kanssasi! Mä aloitan yleensä aamun juomalla vain vettä, ja odottelen sitä ruoka- ja kahvifiilistä. Se on parasta, kun ei tarvitse kiirehtiä minnekään vaan voi istahtaa rauhassa pöydän ääreen sitten, kun nälkä tulee.
    Mäkään en hotelleissa koskaan maksa ekstraa aamiaisesta, koska tiedän etten jaksaisi herätä sinne tai ainakaan söisi koko rahan edestä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *