New York Tips 3: shoppailupaikat

Nycistä löytyy ostosmielessä varmasti jokaiselle jotakin. Keräsin tähän omat lempipaikkani shoppailuja ajatellen.  Parasta on mielestäni se, että etäisyydet on lyhyitä. Joka paikkaan voi melkein kävellä ja samalla löytää ihania pikkukauppoja. Tähän aikaan oli todella hyvät alennukset joka kaupassa, eikä alennusmyynnit tuntuneet aiheuttavan samanlaista sekasortoa kuin Helsingissä.

 

Union Square

 

Union Square sijaitsee East 14th & East 17th Streetin välissä. Sen ympärillä on paljon vaatekauppoja ja ravintoloita. Esim. DSW (designer Shoe Warehouse) joka myy kenkiä hyvillä alennuksilla. Täällä voi helposti kävellä ympäriinsä ja istahtaa välillä johonkin kahville.

 

Macy’s & Bloomingdale’s

 

Macy’s on tavaratalo Herald Squarella Empire State Buildingin lähellä. Siinä on myös muita kauppoja paljon, mutta oli hiukan ruuhkainen ainakin tähän aikaan vuodesta. Macy’siltä voi hakea Visitor-kortin infosta, jolla saa lisäalennuksia ostoksista. Siellä oli todella edullisesti merkkivaatteita, vähän kuin meidän Stockmann, mutta edullisempi. 

 

Bloomingdale’s löytyy Uptownista ja Sohosta. Kävimme kummassakin ja Uptownissa se oli paljon isompi. Täällä on enimmäkseen luksusmerkkejä, joten tämä on taas vähän kuin kalliimpi Stocka. 

 

Century21

 

Emme käyneet täällä, mutta monet ovat kehuneet. Kyseessä on siis tavaratalo, jossa on merkkituotteita jopa 70 % alennuksella. Downtownissa lähellä Wall Streetiä on ainakin yksi.

 

Pixiemarket

 

Ystäväni vinkkasi tästä kaupasta, joka on Lower East Sidella (100 Stanton Street) ja satuimmekin asumaan ihan sen vieressä. Todella ihania naisten vaatteita eri suunnittelijoilta. Ei massatavaraa vaan kaikki on ihanan persoonallisia luomuksia. Mikä parasta, hinnat eivät huimaa päätä. 

 

Soho + TheMarketNyc 

 

Sohossa & Greenwich Villagessa on ihana kävellä jo sen fiiliksen ja arkkitehtuurinsa puolesta. Sieltä saattaa bongailla ihania pikkukauppoja. Myös The Market Nyc on käymisen arvoinen (159 Bleecker). Siellä on paikallisten suunnittelijoiden koruja ja vaatteita myynnissä. Ihan mielettömiä hopeakoruja esimerkiksi. Ostin sieltä tämän kaulakorun ja se onkin kerännyt huikeasti kehuja. 

 

Broadway

 

Broadway on hyvä shoppailukatu, varsinkin  jostain Bleeckerin kohdalta alaspäin. Täällä tuli pyörittyä muutamaan otteeseen. Steve Madden, Aldo, Victoria’s Secret, All Saints, TopShop, American Apparel, Urban Outfitters jne. tämän pätkän varrella. Lisäksi on monia sekakauppoja, jotka myyvät esimerkiksi Vansin ja Conversen kenkiä todella edullisesti. 

 

Urheiluvaatteet:

 

Victoria’s secret & Lululemon, myyvät todella ihania urheiluvaatteita. Lululemon löytyy ainakin Broadwayltä ja Union Squaren sivusta. Victoria’s Secret-kauppoja on joka kulmassa, esim. Broadwayllä & Herald Squarella (isoin) Macy’sin vieressä. 

 

Näiden lisäksi kävin muutamassa Modell’s sporting goods kaupassa, joista löytyi esim. Niken urheiluvaatteita suht edullisesti. Niitäkin on useampi Manhattanilla, tässä Store locator. 

 

Jäikö kysymyksiä shoppailuihin liittyen?

Kommentit (8)
  1. Uuu, upeilta kaupoilta kuulostaa! En malttaisi millään odottaa että pääsee koluamaan kaikkia ihania kauppoja. On kyllä todella ihania postauksia… oletko ajatellut laittaa vielä enempi kuvia reissultanne ? 🙂

    ~ http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/ ~

    1. Kiva kuulla että tykkäät! Varmaan tulossa vielä jotain kuvia. Ainakin ruokajuttuja vähän luvassa 🙂

  2. Premium Outlets -ostoskeskukset ovat myös hyviä ostospaikkoja. Ne tosin tahtoo olla keskustan ulkopuolella. Ovat kuitenkin matkan väärti, koska siellä tekee todellisia löytöjä.

    1. Joo noi jakaa mielipiteet rankasti! Osa on sitä mieltä, että ihan must see-juttu ja osa taas on ollu sitä mieltä että ihan hukka reissu 😀 me ei viititty lähteä tällä kertaa kun oli vaan 2 viikon reissu. Seuraavalla kerralla vois mennä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *