New York Tips 4: ruokailusta

Nyt olisi vihdoin luvassa viimoiset Nykkivinkit tältä erää. Syön yleensä matkoilla ihan mitä mieleni tekee, enkä mieti ensimmäiseksi ruokien terveellisyyttä. Jenkeissä matkustaessa kuitenkin välillä törmää siihen, ettei terveellisiä vaihtoehtoja ole edes tarjoilla. Kun on muutaman päivän syönyt rasvaa tihkuvaa ruokaa, voi mieli tehdä jotain vähän raikkaampaa. Itse ratkaisin ongelman tilaamalla välillä annoksen niin, että ranskalaiset oli korvattu salaatilla.

 

The Meatball Shop (West Village/Lower East Side). Ihana pikkupaikka, ainakin Lower East Sidella, joka oli ihan asuntomme vieressä. Tilaukset kirjattiin tussilla ruokalistaan ja lihapullat sai kustomoida oman näköiseksi. Ensin valittiin liha, sitten lisuke (esim. kauden kasvikset) ja sitten kastike. Parmesaanikastike oli ainakin ihan mieletön. The Spotted Pig (West Village). Tästä kuultiin monesta suunnasta, että paikka on kuuluisa hampurilaisistaan. Tunnelma oli kotoisa ja lämmin. Pöytää odotimme noin tunnin verran. En tiedä johtuiko se ylisuurista odotuksistani, mutta ei se hamppari nyt tajuntaani räjäyttänyt. Niin monet kuitenkin paikkaa kehuvat, että saattaa olla silti kokeilemisen arvoinen.Pikaruoka/ Chipotle. Jos jonain päivänä haluaa vain nopeasti jotain mättöruokaa, kannattaa suunnata Chipotleen. Se on pikaruokaketju, jotka myyvät meksikolaista ruokaa samaan tyyliin kun Subwayt patonkeja. Ensin valitset haluatko tacot, nachoja vai tortillan, ja sitten lihat, kastikkeet, salaatit & muut täytteet. Myös pizzaslice- paikat ovat mielestäni ihania, joita on eriliaisia ympäri kaupunkia. Slicen saa 1-3 dollarilla ja pohja on sellaista ihan ohutta mutta rapsakkaa. 

 

Sushi Samba. Atmosfääriltään todella kiva paikka sushi-illalliselle. Maistamani sushit olivat ehkä liian amerikkalaisia, mutta toisaalta oli kiva kokeilla jotain ihan erilaista. 

 

Ruoan tilaus. Satuimme olemaan lähdössä syömään sinä iltana kun New Yorkissa pauhasi lumimyrsky. Päätimme tilata ruokaa kämpille ja osottautui todella helpoksi ja edulliseksi. seamless.com nettisivun kautta se on varmaan helpointa. Siihen kirjoitat vain osoitteesi, niin näet kaikki mahdolliset ravintolat josta voi tilata alueellasi. Hakutuloksia voi rajata myös eri tavoin ja lukea käyttäjien arvioita paikasta. Tilasimme yhtenä aamuna myös aamiaisen tällä tavoin, koska kuljetus on melkein aina ilmaista. 

 

Olen nyt päättänyt, minkä haasteen toteutan blogissa tänä vuonna. Kiitos hirmuisesti kaikille kommentoijille! Julkaisen ensimmäisen osan ensi maanantaina. Innokkaimmat voivat käydä jo kurkkaamassa blogin Facebook-sivuilta, mikä haaste on luvassa.

Kommentit (6)
  1. Löysin blogisi muutama päivä sitten ja jäin koukkuun 🙂 niin ihanan aito, piristävä ja inspiroiva blogi sulla kyllä on että takuuvarmasti luen jatkossakin! 🙂 Kirjoitat mahtavan monipuolisesti eri aiheista. Kotitreenit tulen taatusti hyödyntämään 3 alle kouluikäisen muksun äitinä, jolla aika on melko kortilla 😉 ja ruokavinkkejäkin on nyt postauksiasi selaillessa löytynyt vaikka millä mitalla. Kuten sanoin, ihana aito blogi ilman hifistelyä, just love it! Jatka saman malliin! Onneksi löysin tän 🙂

    1. Voi kuinka ihania sanoja <3 tosi hyvälle mielelle sait minut! Mahtava kuulla, että vinkit ovat olleet hyödyllisiä ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi!:)

  2. Jeee !! Ootan innolla sitä haastetta. Mun 250 squat challenge loppuu sopivasti sunnuntaina…. 😉

    1. Hihii, mahtavaa! Maanantaina alkaa;)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *