NLP & Sosiaalipanoraama

Hei kaikille, ja mukavaa viikonlopun alkua!

Minulla on teille hyviä uutisia! Olen saanut jonkin verran yhteydenottoja sähköpostiini lukijoilta, jotka ovat jollain tapaa tyytymättömiä elämäänsä, ja kaipaavat jonkinlaista muutosta esimerkiksi ihmissuhteisiinsa. Mielestäni on mukavaa, kun kirjoitatte minulle ja vastailen mielelläni parhaani mukaan.

Olenkin jo aiemmin maininnut, että pääsin muun muassa eroon korkeanpaikankammostani NLP:n avulla. Olen hyödyntänyt NLP:n mielikuvaharjoittelua myös treenauksen suhteen, joista olen myös kertonut hiukan aiemmin. Monille NLP ei varmasti ole ollenkaan tuttua, joten Täällä on hiukan tietoa siitä yleisesti.

Noin kuukausi sitten kävin myös sellaisessa sosiaalipanoraama-ohjauksessa, josta voi olla hyötyä todella moniin erilaisiin ongelmiin. Se on juuri NLP:n viitekehykseen sovellettua sosiaalipsykologiaa, ja itselleni kerran käynti tuotti jo toivottuja tuloksia. Esimerkiksi jos tunnet olosi ahdistuneeksi, mutta et osaa sanoa mistä se johtuu, voi tästä olla todella suurta apua. Täältä voi lukea lisää sosiaalipanoraamasta.

Kaipaatko elämääsi muutosta, tai haluatko löytää voimavarasi, luopua peloista tai menneisyyden painolasteista? Vaikeitakin asioita voidaan käsitellä NLP:n avulla niin, ettei sinun tarvitse kertoa niistä yksityiskohtia ohjaajalle.
Äitini on NLP Master ja Social Panorama Consultant, ja nyt teillä olisi loistava mahdollisuus kokeilla NLP- tai sosiaalipanoraamaohjausta tarjoushintaan 40€/kerta (1-2h). Ohjaus tapahtuu Vantaalla, Hiekkaharjun juna-aseman kupeessa.

Ota rohkeasti yhetyttä ja kysy lisää: matkallamuutokseen@iloinen.net
Tarjoushinta on voimassa Tammikuun aikana tulleisiin yhteydenottoihin.

Muistakaa mainita sähköpostissa olevanne blogin lukjoita 🙂

Kommentit (4)
  1. Hei!Voisiko tämä hoito olla syömishäiriöisen apuna? Jos ei ole ikinä ollut ennen psykologilla tämän kanssa… Kiitos vastauksestasi!

    1. Hei :)Kyllä uskon, että useimpiin ongelmiin on tästä apua! Voit laittaa myös sähköpostia tuohon osoitteeseen ja kysyä äidiltäni. Hän osaa paremmin vastata 🙂

  2. Tiedätkö voiko NLP:stä olla apua voimakkaaseen araknofobiaan? Eksoottisimpiin maihin reissattessa tuosta pelosta on haittaa aikalailla….ja tästä sainkin hyvän aasinsillan juttutoiveeseni. Oot välillä lisäilly blogiin reissukuvia Aasiasta ja toivoisinkin, että voisit kirjoittaa Aasian matkasta/matkoistasi jotain juttua 🙂 Aihe ei ehkä suoranaisesti liity blogin aihepiiriin, mut kerro esim lisänä jos oot kokeillu siellä kaukomailla jotain uusia lajeja/inspiroitunu jostain hyvinvointi jutuista! 🙂

    1. Uskon, että kaikenlaisia fobioita voi hoitaa NLP:n avulla! :)En aluksi uskonut, että olisin koskaan päässyt korkeanpaikankammostani eroon, se oli niin paha. Mutta kuinkas ollakaan, se ei vaivaa enää yhtään!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *