NYC MOMENTS

Tämä on niin inspiroiva kaupunki, ettei tee mieli lähteä ilman kameraa mihinkään. Helsingissä ollessa välillä kameran kantaminen tuntui niin turhalta, kun saattoi koko päivän olla ottamatta yhtään ainutta kuvaa. Toivottavasti tämä kuvausinto kestää, sillä se on aikalailla suorassa suhteesa postausintoon. Huomaan myös katselevani ympärille jotenkin tarkkaavaisemmin silloin, kun kaulassa on kamera. 

Joku joskus sanoi, ettei pidä New Yorkista, koska se on niin epäsiisti ja rähjäinen. Omasta mielestäni se on juuri yksi niistä asioista, joka kaupungissa on kaunista. Rappioromantiikka on aina kiehtonut minua. Samalla tavalla kuin kaikessa muussakin, kuten esimerkiksi ihmisissä, pienet säröt ovat vain plussaa.

On todella mielenkiintoista, miten ihmiset näkevät niin eri tavalla ympäröivän maailman. Se, mikä toista kiehtoo suunnattomasti, on toiselle samantekevä tai jopa epämiellyttävä. Kauneudentaju on lähes kaikilla erilainen, mutta mistä se johtuu? Minkä takia ylipäätään ihmisillä on kyky tunnistaa kauneutta ympärillään? 

Kommentit (8)
  1. Oih, New York kuume kasvaa <3 Ihania kuvia. Paljon tsemppiä sinne rapakon taakse 🙂

    1. Kiitos Elina! <3

  2. http://handluggageonly.co.uk/2015/10/06/get-two-free-tickets-each-for-th

    Osallistu ihmeessä! Itse en tietenkään pysty, sillä en ole Nykissä 😀 Blogisi on parasta! Odotan joka päivä innolla uutta postausta ja säästän sen, eli parhaan, aina viimeiseksi. Nauti olostasi siellä! Olet ansainnut sen 🙂

    1. Voi kiitos kovasti! Ihana kuulla! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *