Oma koti kullan kallis

collage2.jpg

Olen viimeaikoina viihtynyt erityisen huonosti asunnossamme. Olemme kumpikin olleet todella paljon menossa viimeiset vuodet ja koti on toiminut vain paikkana johon tullaan kaiken kivan keskeltä hetkeksi levähtämään. Se ei ole kuitenkaan ollut enää vähään aikaan levollinen paikka minulle. Vaikka tykkään matkustella ja olla menossa, olen kuitenkin pohjimmiltaan sellainen kotihiiri. Sen takia on ollut vaikeaa, kun ei ole ollut enää paikkaa joka tuntuu omalta. 

Koska tämänhetkinen asuntomme on ”väliaikainen”, eikä oma, en ole halunnut liikaa kuluttaa aikaa tai rahaa sen laittamiseen. Nyt kuitenkin on pakko vähän laittaa paikkoja uuteen uskoon. Haluan, että kotona on hyvä olla ja jo siellä olo rentouttaa. Varsinkin näiden kylmimen päivien kohdalla on sisustaminen alkanut kiinnostamaan yhä enemmän. 

Pinterest on käynyt lähipäivinä kuumana ja kiinnostuksen on herättänyt mielenkiintoiset julisteet ja niiden luova yhdisteleminen, kasvit, erilaiset materiaalit ja vihreän sävyt. Pyrin pitämään maltin nyt tässä sisustusprojektissa, mutta ainakin muutaman taulun hankin ja uuden maton. Myös valoja haluan enemmän, sillä tämä pimeys tekee asunnostamme ihan luolan. Viherkasvien kanssa olen jo luovuttanut. En jostain syystä kykene pitämään niitä hengissä. 

collage.jpg

Pictures:Pinterest

Kommentit (12)
  1. Jos haluat antaa kasveille vielä tilaisuuden voin suositella keihäsanopinkieltä. Oon onnistunu pitämään sellaisen hengissä jo reilut kaksi vuotta, mikä taitaa olla mun henkilökohtainen ennätys. 😀 Tarvii vettä kahden viikon välein ja sopii musta loistavasti tuollaiseen graafiseen ja simppeliin (oikein kuvailtu?) sisustustyyliin, mitä kaavailet. (:

    1. Heiii, ihan mahtava vinkki! Kiitos paljon 🙂 kävin googlaamassa ja ainakin silmää miellyttää!

  2. Varovasti sen Pinterestin kanssa, itsellä lähtee aina haaveilu ihan käsistä… 😀

    1. Sama vika! Sisustuspuuhat on hankalia, kun ensin ajattelee vain hankkivansa uudet verhot ja yhtäkkiä on menossa vaihtoon sohvan lisäksi jo koko asunto :DD

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *