Omannäköinen luuri

Muistan kun olin ala-asteella ja puhelimenani toimi vanha kunnon Nokia 3110. Olin saanut isältäni siihen punaisen antennin, joka vilkkui silloin kun se soi tai siihen tuli viesti. Sanomattakin on selvää, kuinka ylpeä olin tästä kustomoidusta luuristani.

 

Nykypäivänä persoonalliset puhelimet ovat hiukan yleisempi näky. Ilostuin kun Caseapp.fi otti yhteyttä ja kertoi, että nyt kaikilla on mahdollisuus suunnitella omat suojakuoret puhelimeensa. Sain testata tätä palvelua ja sain puhuttua myös yhdelle lukijalleni itse suunnittelemat kuoret. Palvelu oli todella helppo ja kuoret tulivat yllättävän nopeasti. Siinä valitaan ensin vain oman puhelimen malli, sitten ladataan kuva ja valitaan värit. Mahdollisuutena oli myös lisätä tekstiä eri fonteilla. Itse halusin pitää kuoren simppelinä ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Joten, jos haluat voittaa itsellesi kuoret omalla kuvallasi, laita kommenttia tähän postaukseen. Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille osoitettuun kenttään, silloin se ei näy muille. Kerron voittajan perjantaina klo 18, joten siihen asti on aikaa osallistua.

Kommentit (130)
  1. Oi, kauniit kuoret sulla!
    Tää ois mulle ihan täydellinen, saisin kuoriin kuvan mun ihanasta 3kk ikäisestä vaavista!<3

  2. Voi apua ihanaa, en oo tiennyt, että voi itsekkin päättää kuoren taustan. Ehkä nyt pääsee vihdoin käyttämään hyödyksi itse ikuistamiani kuvia 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *