Omia motivaatiokikkoja

Onko motivaatio hukassa treenin suhteen? 

  • Keskity niihin asioihin, joita haluat saavuttaa, älä niihin jotka "estävät" sinua saavuttamasta niitä
  • Mieti, kuinka hyvä olo sinulla on treenin jälkeen
  • Mieti, kuinka hyvä olo sinulle tulee itsesi ylittämisestä
  • Ajattele, kuinka jokaisella treenikerralla kehityt taas lisää
  • Älä pelkää epäonnistumista, on parempi epäonnistua, kuin olla koskaan yrittämättä
  • Mieti niitä ihmisiä, kenestä oikein näkyy se elinvoima ulospäin (esimerkiksi Jutta Gustafsberg) ja ajattele, että SINÄ voit olla yksi heistä
  • Kiireiset ihmiset, joista tuntuu, että aika ei riitä treenaamiseen, koska illalla on niin väsynyt: oikeastaan urheilemalla SAAT lisää energistä aikaa päivääsi. Urheilu on myös loistava tapa keskittyä hetkeksi vain itseesi.
  • Tee itsellesi tavotteita, esimerkiksi "pystyn punnertamaan 100 punnerrusta" "pystyn vetämään 25 leukaa" "pystyn juoksemaan 20 kilometriä". Tavoitteet voivat olla ihan mitä itse haluat. Älä vertaile itseäsi muihin, vaan keskity itsesi kehittämiseen. 
  • Lyhytkin treeni on hyvästä. Keskity siihen, että teet liikkeet puhtaasti ja ajatuksella, enemmin kuin toistojen määrään. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Onko teillä hyviä treenimotivaatio-mantroja, joita toistelette itsellenne, silloin kun urheilemaan on vaikea lähteä? kuvat

Kommentit

Kirsikka (Ei varmistettu)

Minä koitan joka päivä aloittaa aamut sillä, että ajattelen mitä haluan ja toivon. Ja aamulla mietin kun kello soi aikasin, että "voi miten ihana lähtä aamulenkille", koska jos rupean miettimään, että "hyi miten kylmä ulkona, en halua lähteä lämpimästä sängystä", niin palaan varmasti sänkyyn takasin :D Positiivisuus joka hetkessä, niin se auttaa :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana Kirsikka! Tuo on ihan loistava tapa. Taidanpa itsekin aloittaa tekemään noin. Ja olet ihan oikeassa tuossa: meidän ajatukset vaikuttavat ihan hurjasti siihen päivän kulkuun. Kuulen usein sanottavan "sulle asiat ovat vaan helpompia kuin mulle". Minusta tuntuu kuitenkin, että se on täysin kiinni siitä, miten asioihin suhtautuu. Aivan kuten esimerkissä hienosti näytit. :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Mulla on ihme kyllä ollut motivaatio oikeestaan koko talven tosi korkeella - jopa liiankin kanssa, kun ei noita (täysin) lepopäiviä oo paljoa tullut pidettyä. Vaikka ulkona on pimeetä ja joutuu lenkille mentäessä aina kulkea metsän viertä, niin silti ei oo pitkään aikaan tullut sellaista oloa, ettei haluais lähteä. Vähän aina pelottaa, jos sieltä joku peto tulee, mutta halu juosta on niin suuri, ettei tuollaisetkaan pidä mua poissa. Mutta itse aiheeseen, jos motivaatio on alhaalla, niin ensinnäkin mietin, mikä vois olla syynä. Onko kroppa oikeasti väsynyt, jolloin kannattaa pitää lepopäivä/kevyt kävelylenkki, vai mistä kiikastaa. Sen jälk, jos kyse on henkisestä syystä, niin luen erilaisia inspiroivia blogeja, kuten tätä sun blogia. Vaikka et olis päivittäny mitään uutta, niin jo toi sun banneris (joka on muuten hieno!) ja sun kuvas inspiroi! Yleensä myös hienojen treenivaatteiden pukeminen inspiroi :D Vaikka ei niitä tua pimeellä kukaan nääkään, mutta silti :D

Elisa (Ei varmistettu)

Voi kiitoksia! <3Ja nuo ovat kyllä hyviä kikkoja! Uudet treenivaatteet ovat kyllä ihmeellinen piristysruiske. Itselle toimii vielä kaikkein parhaiten kaikki todella värikkäät releet, joka on sinänsä hassua, koska normaali pukeutumiseni on varsin mustanpuhuvaa. Mutta urheillessa, mitä kirkkaampi, sen suurempi motivaatio :D Ihalitava motivaatio sinulla! Toivon, että itsellänikin on pian samanlainen ;)

wilma (Ei varmistettu)

Kiitos näistä postauksista!!! Näitä ei tosiaan voi olla liikaa, aina mieli piristyy ja saa inspiraatiota:) Tarvitaan lisää positiivisia ja motivoivia ihmisiä niiinkun sinä tähän maailmaan! Itse olen 18-vuotias ja täytyy sanoa, että mun ykkös tavoitteena on tänä vuonna olla motivaationa itselleni ja muille sekä olla positiivinen ja laittaa asiat tärkeysjärjestykseen ja arvostaa sitä mitä on! Nyt on hyvä fiilis:)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Wilma!Sinulla on ihana asenne! Tulipa hyvä fiilis kommentistasi. Positiivisuutesi tosiaan välittyy tänne ruudun toisellekin puolelle :) Jatka samaan malliin!!

HerminiCa (Ei varmistettu)

Mulla paras motivaatiokikka on motivaatiokalenteri! Nappasin coelhon kalenterin kaupasta ja joka päivä kirjottelen sinne tavotteita, inspiraatiojuttuja, runoja, piirrän päivän kuvina, pohdin ja leikkele n sinne joskus kuvan joka kuvastaa päivää. Kun sen nappaa käteen ennen reenejä tulee niin hyvä fiilis että tahtoo treenaamaan! Toinen näppärä konsti on fitness inspiration tumblr:it ja weheartit:in fitnesskuvien selailu! :) Jos noikaan ei toimi niin teen varauksen tsalin tunnille/pyydänverin mukaan salille/lenkille niin ei voi jäädä laiskottelemaan :)http://lolimte.blogspot.com

Elisa (Ei varmistettu)

Aivan ihana idea tuo kalenteri Herminica!!!! Niin usein saatan lukea jonkun yhden lauseen vaikka jostain kirjasta/blogista/kuvasta, joka saa aikaan jonkun elämää suuremman oivalluksen sillä hetkellä, mutta kun yritän palauttaa sitä mieleen myöhemmin, en enää muista sitä. Tuossa siis voisi olla loistava ratkaisu siihen. Ennen tein paljon enemmän kaikkea tuollaista, nykyään kaikki tuntuu olevan virtuaalisessa muodossaan. Jotkut asiat ovat vain parempia, kun ne on konkreettisesti jossain kirjassa.Kiitos siis tästä <3

Sofia (Ei varmistettu)

Aivan ihana blogi! Rupeen heti lukemaan! :) Oisko mitään vinkkejä, kuinka saisin pienen rasvakerroksen hitoille, jotta treenatut vatsalihakseni näkyisivät. Mulla on siis olemassa tosi hyvät vatsalihakset mut miten saan ne näkyviin?! Käyn lenkillä joka päivä, teen myös n. 3-4 kertaa vatsalihastreeniä kotona mutta ei tunnu auttavan. Olen jättänyt karkit ym. herkut kokonaan pois enkä myöskään juo limsaa, ollenkaan. Onko mun ruokavaliossa sitten joku problema?

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Sofia! :)Vaikea sanoa tietysti tuon kirjoittamasi perusteella. Hyvänä nyrkkisääntönä on kuitenkin tällainen checklist: juo tarpeeksi vettä(väh. 2 litraa/päivä), nuku tarpeeksi (väh. 8 h/yö), katso, että saat tarpeeksi ravintoa ja syö usein ja pienempiä annoksia (3-4 tunnin välein). Noilla ohjeilla pääsee jo pitkälle :)

Sofia (Ei varmistettu)

Kiitos vinkeistä, tulen varmasti kokeilemaan! :)

Viivi (Ei varmistettu)

Muistelee vaan jokaista vaatekauppojen sovituskopeissa vietettyä tuskaista, masentavaa ja inhottavaa hetkeä, ja johan motivaatiota taas löytyy :)Sulla on muuten tosi kiva ja kannustava blogi. Oon tätä jo hetken lukenut (vielä on muutamat ensimmäiset postaukset lukematta), vaikka en mitään olekaan kommentoinut :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Viivi! :)Kävin lueskelemassa myös sun blogia ja todella kivalta näytti!

Anonymous (Ei varmistettu)

kiitos tästä, lähdempä salille bodysteppiin vaikka tuo kylmä ilma vähän hirvittää! :D

Elisa (Ei varmistettu)

Eipä mitään :) Hyviä treenejä!!

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei, en ikinä kommentoi blogeihini, mitä luen, mutta nyt on tehtävä poikkeus! Eksyin sun blogiin (just-my-imaginationin blogiin joku oli suositellut tätä) ja ihastuin kerrasta ihan kauheesti! Oot ihanan energinen ja positiivinen, ja teet ihanan näkösiä ruokia ja oot kauniskin kaiken päälle! IHANA BLOGI, ja usein päivittyvä (mitä nyt olen kerennyt katsella)KIITOS <3

Elisa (Ei varmistettu)

Moikka! Voi vitsit, ihana kommentti. Kiitos itsellesi <3

Aino (Ei varmistettu)

Tosikiva tuo uus banneri!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitos Aino! :)

Eveliina Marjaana (Ei varmistettu)

Hei ja kiitos! Oon seuraillut vasta vähän aikaa näitä fitness blogeja ja oon saanu itekkin inspiraation just sun ja muiden aurinkoisten treenajien ansiosta vaihtaa oman blogin tyyliä sporttisemmaks. Sun motivaatiopostaus kyllä lisäs vaan hinkua mennä salille! :D Jospa sitä huomiseen malttais, kiitos!!http://areu-nuts.blogspot.fi/

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Eveliina! Kivalta näytti blogisi :) Keep up the good work! :)

Jenna (Ei varmistettu)

Mä saan niin paljon nykyään oikeesti motia sun blogista! Nää on vaan kaikki postaukset niin sopivasti täynnä kaikkea motivoivaa, että! Sit mua inspaa hurjasti myös kaikki Instassa seuraamani urheilukuvia viljelevät henkilöt:-) Ja toki juuri näiden sun tyyppisten kysymysten esittäminen itelle auttaa usein!

Elisa (Ei varmistettu)

Joo toi Instagram toimii mullekin :) Varsinkin viimeaikana kaikki yoga-aiheiset kuvat on innostaneet kokeilemaan kaikenlaista! Kiva kuulla, että saat motia täältä!

Jonina (Ei varmistettu)

There are no bad workouts, the only bad workout is the one you didn't have. Tota oon hokenu itelleni jonkin aikaa ja motivoi mukavasti vaikka ei aina jaksais vetää täysillä :)

Elisa (Ei varmistettu)

Toi on kyllä ihan totta! En oo ikinä treenin jälkeen miettinyt, että olisipa pitänyt jäädä kotiin :D

Anonymous (Ei varmistettu)

ihan nopeesti nyt poikkeen kertomassa että sun blogis on TOSI paljon mua inspiroinu ja motivoinu!! Ja ittelleni hoen aina : Train insane or remain the same. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihanaa, kiitos kun kerroit! :) ja tuo on tosiaan hyvä tsemppilause ;)

Kommentoi