Omintakeinen tyyli

glitterpanta.jpg

Olen aina halunnut jonkun sellaisen erikoisen jutun, josta minut tunnistaisi. Kuten esimerkiksi D.R.E.A.M duo Linan upea lyhyt tukka,  tai Janita Aution silmälasit. Nimeni on melko yleinen, olen todella keskipituinen ja hiukseni ovat samanväriset kun varmaankin suurimmalla osalla suomalaisista. Tämä kaikki taistelee sellaista yksilöllisyydenkaipuutani vastaan. Olisi mukavaa, kun jäisi ihmisten mieleen helposti ja porukka tietäisi heti kenestä puhutaan, kun kertoisi vain jonkun yhden ominaispiirteen. 

Sellainen tyyli, joka eroaisi jollain tapaa siitä nopeakiertoisesta muodista. Jotain, joka kestää aikaa ja näyttää minulta, eikä samalla kaikilta muilta. Aloin miettiä tätä Halloweenin tienoilla, kun pohdin että ketkä kaikki ovat sellaisia ihmisiä joiksi voisi pukeutua Halloweenina niin, että pelkästä asusta heti tajuaisi, ketä se esittää. 

Toisaalta rakastan juuri siitä pukeutumista, että voin sen kautta ikäänkuin elää erilaisia rooleja. Joskus olla jonkunlainen ja toisena päivänä ihan erilainen. Ehkäpä nämä tyylikokeilut ovat vain matkantekoa siihen oman omintakeisen tyylin pariin. Täytyy kokeilla eri juttuja, että tietää missä viihtyy parhaiten ja mitkä asiat tuntuvat omilta. 

Lähiaikoina olen innostunut pitämään pantoja ja suuria korvakoruja. Ja nimenomaan tällaisia suuria hiukan turbaanimaisia pantoja. Tylsätkin vaatteet muuttuvat heti mielenkiintoiseksi asukokonaisuudeksi kun pariksi pukee näyttävän pannan ja korvakorut. Ainoa miinus tässä on se, että hattua ei voi käyttää samaan aikaan. 

Tyyleistä puheen ollen, aloimme eilen suunnittelemaan yhteisiä 30-vuotisjuhlia poikaystäväni kanssa ja tuskailemme teeman kanssa. Onko teillä ideoita tai oletteko olleet juhlissa jossa olisi ollut joku yllättävämpi teema??? Olisi hauskaa, että olisi joku pukukoodi, mutta mikään ei tunnu omalta tai sitten teema on niin käytetty ettei siitä jaksa enää innostua. 

glittersuomi.jpg

Panta ja korvakorut – Glitter, Neule – Gina Tricot, Hame – Monki

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit (14)
  1. Meillä on kaveriporukalla ollut bileissä teemoina mm. Anssi Kela, imperialismi, silmät, Marie Antoinette, YK, Titanic, Geordie Shore ja Las Palmas 😀 Seuraavaksi odottelen NRA-, vedenalainen glamour maailma-, ja Nooan arkki -juhlia.

    Ja siis sullahan on aivan upea tyyli, osaispa sitä itsekin kantaa erilaisia asuja yhtä upeasti! Varsinkin pikamuodin aikakaudella on tosi tervetullutta katsoa ihmisiä, jotka ammentavat vanhasta eivätkä juokse kaikkien trendien perässä.

    1. Huikeita teemoja! Ja voi kiitos <3

  2. Mun mielestä sun tyylissä ominaista on juuri se muuntautumiskykyisyys. Joku toinen saattais helposti näyttää nimen omaan teemabileisiin pukeutuneelta, kun vetäisee bändipaidan ja mustan lateksihameen päälle tai jonkun 60- 70- lukua henkivän asun. Sä osaat kantaa monta eri tyyliä upeasti!
    Mä oon monesti miettinyt että bileet, johon pitäisi pukea juhlatamineiden lisäksi joku tukkalaite/hattu, kuten kuninkaallisissa juhlissa, olis hauskat. Mutta toi huikea altre ego -teema menee kans omaan teemabile pankkiin.

    1. Voi kiitos paljon. Ihanasti sanottu! Ja toi on myös hauska teema, sopisi varsinkin kesällä pidettäviin juhiin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *