Onnellisuuden päivä

Tänään vietetään ensimmäistä kertaa YK:n onnellisuuden päivää! Työkaverini kertoi viime viikolla lukeneensa, että ne ihmiset jotka tavoittelevat onnellisuutta, ovat kaikkein onnettomimpia. Minä en ihan usko tähän. Minulle ainakin tärkeintä elämässä on olla onnellinen ja sitä myös olen.

Minusta siinä vaiheessa mennään metsään, kun kuvitellaan jonkin asian olevan este omalle onnellisuudelle. "Olisin onnellinen, JOS olisin laiha/rikkaampi/parisuhteessa/paremmassa työssä". Ei ihminen tarvitse mitään näitä, ollakseen onnellinen juuri nyt.

Balila sanotaan elävän maailman onnellisimmat ihmiset. Harvalla siellä on työtä tai edes kattoa pään päällä. Silti kaikilla on joka päivä todella iso hymy huulilla. Sinne matkustaminen avasi ainakin omia silmiäni paljon. Ei ihminen tarvitse paljoa, ollakseen onnellinen. Se lähtee sisältä päin ja omasta asenteesta.

Kokeilkaa tänään ainakin unohtaa kaikki ikävät asiat ja nauttia tästä hetkestä!  3>

Kommentit

Aino (Ei varmistettu)

Mä oon kyllä aika vahvasti sitä mieltä, että me jokainen rakennamme itse oman onnemme. Mä ainakin oon onnellisimmillani silloin, kun teen asioita joista nautin ja vietän arkeani haluamallani tavalla - näihin ei oikein voi kukaan muu vaikutta, kuin mää ite..? :DHyvää onnellisuuden päivää Elisa!<3

Elisa (Ei varmistettu)

Just niin!! <3 sitä samaa ihana Aino!

Anonymous (Ei varmistettu)

Mun mielestä tossa "ne ihmiset jotka tavoittelevat onnellisuutta, ovat kaikkein onnettomimpia" paino on nimenomaan sanalla TAVOITTELEVAT, eli jotka koko ajan olettaa, että ollakseen onnellinen, täytyy olla jotain muuta kuin nyt on/mitä jo nyt omistaa. Ei olla tyytyväisiä siihen nykyhetkeen!

Elisa (Ei varmistettu)

No niin. Ehkä se on niin! Kyllä mä silti voin sanoa itsekin tavoittelevani sitä. Teen päivittäin asioita, joista tulen onnelliseksi. Niinkun esimerkiksi urheilen :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Niin totta! Se on itsestä kiinni, miten suhtautuu elämään yleensäkin. Luin esimerkiksi juuri sen Byrnen Secret- kirjan ja senkin avulla tajusin että pitää oikeasti nauttia elämästä ja tehdä asioita unelmiensa eteen. En ole enää ottanut niin pahaa stressiä asioista kuin ennen ja olen alkanut nauttimaan elämästä! Tajusin itsekin sen, ettei esimerkiksi parisuhdetta tarvita onnellisuuteen. Tunnen itse olevani paljon onnellisempi nyt tällä hetkellä ja ilman kumppania! Vaikeista ajoista on selvitty ja ehkäpä positiivisuus vie pitkälle : ) Ja ihanaa, kun tietää että kesä on tulossa!Sinun blogistasi huokuu positiivisuus, tää on kyllä ehdottomasti mun lemppariblogi! : )

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla!! Noinhan se juuri on :) ja sitten kun tajuaa, kuinka kivaa on olla ihan yksinkin, usein se kumppani saattaakin ihan yllättäen löytyä siihen rinnalle! Kivaa kesän odottelua sulle!:)

Ella (Ei varmistettu)

Minusta on alkanu tuntumaan, että elelen jossain tynnyrissä, kun en tiedä tämmösistä tärkeistä jutuista, kuin onnellisuuden päivä tai sitä, että EU:ssa on vihdoin kielletty eläinkokeet ja kosmetiikan myynti, joka on eläinkokeilla testattu?! :D

Elisa (Ei varmistettu)

Haha, et sä ole tynnyrissä kasvanut! Itsekin kuulin tästä vasta tänään ;D

Joan (Ei varmistettu)

Vai että kansainvälinen onnellisuuden päivä.. Eipä oo siltä tuntunut kun on tehokkaasti riidellyt melkein koko päivän ja vieläpä aivan typerästä ja tyhjänpäiväisestä asiasta :( Nyt juon kahvia ja yritän unohtaa koko jutun. Jos sitä pääsisi vielä salille piristämään mieltään, kun en oikein kyynelsilmin kyennyt sinne autolla kurvaamaan kun ei ollut edes nenäliinoja mukana.. Mutta tästä ei voi kun olla suunta ylöspäin! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Voi itku!! Toivottavasti ilta menee paremmissa merkeissä:( tsemppiä!:)

Anna A (Ei varmistettu)

No niillä Balilaisilla on aurinkoa ja kauniita maisemia. Voiko siellä olla onneton?Näin tänään yhden aivan ihanan videon, joka teki minut hyvin onnelliseksi. Koitin postata sitä tänne, muttei onnistunut...-Anna-

Elisa (Ei varmistettu)

Tosi outo juttu! Se nimittäin tuli mulle sähköpostiin ja kun yritin tulla vastaamaan ei sitä näkynyt :D

Anna A (Ei varmistettu)

Noh, youtubesta löytyy hakusanoilla SHI yes I can, tulee ekaksi videoksi. Mahtava video siitä, kuinka onnelliseksi voi ihminen tulla jos saa vähän apua silloin tällöin.-Anna-

Anna A (Ei varmistettu)

Mulle tuli tuosta videosta mieleen, että olisi kiva jos kirjoittaisit tsemppaamisesta ja innostamisesta. Onko sinulla esikuvia ja ihmisiä joita ihailet suuresti? Miksi he innostavat sinua?-Anna-

Elisa (Ei varmistettu)

Kiva idea! Voin ehdottomasti kirjoittaa :)

Essi (Ei varmistettu)

Voi miten sattuikaan, kun mulla on ollut ihan mieletön päivä tänään ja viä jatkuu :)

Elisa (Ei varmistettu)

Ihanaa!! :) toivottavasti jatkuu iltaan asti :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Hihii, kiva kuulla että balilaisia sanotaan maailman onnillisemmiks ihmisiks.:) Mä oon nimittäis lähdössä kesäkuussa kuukaudeksi sinne!

Elisa (Ei varmistettu)

Oii, lucky you! Ne on oikeasti maailman ihanimpia ihmisiä :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Moikka! Oon lukenut sun blogia jo pari kuukautta, JA TÄÄ BLOGI on tosi inspiroiva!:) Mulla oli puol vuotta syömishäiriöö(söin 3 lämmintä ruokaa viikossa ja muut elin karkeilla ja jätskillä)... Kukaan ei epäillyt että kärsin sh:sta koska söin karkkia paljon, päivän aikana 400g. Painoni laski 50->46kg(menkat loppu) no näinä parina kuukautena olen pyrkinyt syömään jokapäivä kömpimän aterian ja hyviä rasvoja (karkkipäivä perjantaisin) ja.painoni on nousuut 49kiloon, en haluu lihoa enempää koska kaikki menee mun jalkaan ja jalat turpoo:( ja.menkani on ollut kadoksissa 9kk :/ Haluaisin saada sulta jonkinmoisra ruoka -ja ikuntapäiväkirjaa, sillä olen todella onneton.

Elisa (Ei varmistettu)

Hei,Koska olet aiemmin syönyt kovin vähän, on kroppasi luultavati säästöliekillä. Se siis varastoi kaiken syömäsi siinä pelossa, ettei ravintoa tule tarpeeksi. Sinun kannattaa syödä monta kerta päivässä, ainakin aamupala välipala lounas illallinen ja iltapala, jotta aineenvaihduntasi käynnistyy uudestaan. Sen jälkeen voit surutta syödä, pelkäämättä lihoamista. Liikuntapäiväkirjoja julkaisen joka viikko, missä summaan edellisen viikon liikuntani. Ruokajutuista voit lukea enemmän täältä: http://startlivingyourbestlife.blogspot.fi/2013/01/ruokavalion-perusteet... Ei kannata pelätä sitä ruokaa! Syö terveellisiä ruokia ja mahdollisimman usein :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Siiscolen kaks kyukautta syöny taas terveellisesti niin luuletko että olisin vielökin sööstöliekillä?:o Tässä on eilisen päivän syömiset, aamupala: mysliä(jossa on kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä)johon sekoitin viel lisää extra ruishiutalepuuroa ja kuivattuja banaanejaja maitoa ja välipalapatukan söin myöskoulussa: söin puuroa ja kiisseliä( yleensä en syö kouluruokaa vaan otan pähkinöitä+hedelmiä mukaan koska meidän perheessä ollaan totuttu yhteen lämpimään ruokaa(esim. Riisiin äiti lisää aina 2dl öljyä puhumattakaan kastiikkeesta:/ ja.kyll äolen ulkomaalainen niin siks meillä käytetään paljon öljyä...Kotona heti koulun jälkeen:lautanen kokonaan täynnä riisiä ja 2 kanan rintafilettä ja pinaattia(kaikki öljyssä paistettua)Välipalana:suola cachew pähkinöitä ja kuivattuja banaaneja ainakin 200gillalla: 2 luumua ja mämmiä Ja kaks kuukautta olen syönyt näin eikä menkkoja näy:( ja se pelottaa ja olen 17- vuotias

Elisa (Ei varmistettu)

Mieletäni syöt vieläkin melko vähän. Tai ainakin harvoin! Kouluruokaa ei kannattaisi ikinä skipata. Muutenkin se, että syö usein, pitää kroppasi aineenvaihdunnan paljon paremmin käynnissä. Ruoka jota syöt, kuulostaa ihan hyvältä. Kannattaa myös katsoa, että syö puoli kiloa kasviksia päivässä ;)Jos olet huolissasi kuukautisiesi loppumisesta, kannattaa mennä esimerkiksi terveydenhoitajan juttusille! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Juu niitä kasviksi yritän syödä;) kiitos olet inspiroiva!:D jaja onks se haitallista jos äitini pistää joka ruokaan tyyliin 2-3dl oliiviöljyä? Piti vaan kysyä:D noku pyrin syömäään 3 tunnein välin ( kaikissa blogeissä joita olen lukenut niin sanovat että 3-4 tunnein välin ja mää pistän ruokaa mahaan 2-3 tunnein välein:D pähkinöitäkin menee ttoosi paljon , ksviksia syön tosiaan liian vähän, koska meillä syödään tyyliin aina vaaleeta basmati riisiä niin tulee toosi täysiolo (äiti ei suostu ostamaan täysjyvä riisiä, vaikka kuinka oeln sanonut hänelle). Sain terkkarilta terolut kuurin mutta menkat ei ole vieläkään alkanut:0 siks se asia huolestuttaa, onks sulla ollut menkat jäänet pois tai mitään vastaavaa?:)

Elisa (Ei varmistettu)

En usko, että oliiviöljystä on mitään haittaa. Pähkinöissä on hyvää rasvaa, mutta myös paljon sitä. Niitäkään ei kannata IHAN hirmuisesti syödä, mikäli ei ole massanlisäys tavoitteena. En usko, että sulla on kuitenkaan mitään hätää! Kasviksia vain lisää!:)

Anonymous (Ei varmistettu)

Okei:) eli ei haita jos on niin paljin oliiviöljyä:D ku aina kun kelailen reseptejä niin kaikissa lukee et tyyliin 2rkl niin siks pani vähän miettimään:D JA kiitos paljon!! Olet ihana!!!!!!<3

Laura Emilia Alexandra (Ei varmistettu)

Tää on niin totta :) Hullua kun ihmiset tavoittelee onnea, kun se on niin yksinkertaista vain OLLA onnellinen. Senkin aktiviteetin voi aloittaa vaikka heti, no magic tricks needed ;)

Elisa (Ei varmistettu)

No aivan :)

Iitu (Ei varmistettu)

Samaa mieltä. Oma onnellisuus on asenne kysymys. Elämä koettelee kaikkia, mutta ne jotka päättävät olla onnellisia, löytävät kyllä siihen aihetta ja ne jotka eivät, löytävät aiheen olla onneton.

Elisa (Ei varmistettu)

Sinäpä sen sanoit! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Halusin vaan tulla sanomaan, että sulla on ihana blogi. Todella inspiroiva ja saan tästä paljon motivaatiota omaan liikkumiseen ja hyviä vinkkejä terveelliseen syömiseen. Kiitos!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos kovasti! :) Mukava kuulla!

Merja (Ei varmistettu)

Mulla tämmönen päivä mennyt kokonaan huti, mutta ideana aika kiva! Ite oon kanssa sitä mieltä, että onni ja onnellisuus on hyvin pitkälle omasta asenteesta kiinni. Toki, kaikilla on huonoja hetkiä ja päiviäkin, mutta ne auttaa arvostamaan niitä hyviä hetkiä vielä enemmän. Mie en kuitenkaan näe, että on mitään pahaa ajatella, että olisi vielä onnellisempi jossain tietyssä asemassa, työssä tai vaikka sitten timmimpänä, kunhan muistaa arvostaa itseään ja kaikkea sitä, mitä jo on! Sullon mahtava blogi, keep up the good work! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Merja! :)Omasta asenteestahan se juurikin on kiinni! :)

RagDoll (Ei varmistettu)

Neiti ilopilleri! Kun on paha mieli, tulen tänne lukemaan ja alkaa suupielet kääntyä takas ylöspäin! ;)Mistä on tuo kiva nahkatakki?

Elisa (Ei varmistettu)

Voih, ihanasti sanottu! Kiitos:) Takki on Carlingsista, tosin jo pari vuotta vanha:/

Kommentoi