Onnellisuuden päivä

Tänään vietetään ensimmäistä kertaa YK:n onnellisuuden päivää! Työkaverini kertoi viime viikolla lukeneensa, että ne ihmiset jotka tavoittelevat onnellisuutta, ovat kaikkein onnettomimpia. Minä en ihan usko tähän. Minulle ainakin tärkeintä elämässä on olla onnellinen ja sitä myös olen.

Minusta siinä vaiheessa mennään metsään, kun kuvitellaan jonkin asian olevan este omalle onnellisuudelle. ”Olisin onnellinen, JOS olisin laiha/rikkaampi/parisuhteessa/paremmassa työssä”. Ei ihminen tarvitse mitään näitä, ollakseen onnellinen juuri nyt.

Balila sanotaan elävän maailman onnellisimmat ihmiset. Harvalla siellä on työtä tai edes kattoa pään päällä. Silti kaikilla on joka päivä todella iso hymy huulilla. Sinne matkustaminen avasi ainakin omia silmiäni paljon. Ei ihminen tarvitse paljoa, ollakseen onnellinen. Se lähtee sisältä päin ja omasta asenteesta.

Kokeilkaa tänään ainakin unohtaa kaikki ikävät asiat ja nauttia tästä hetkestä!  3>

Kommentit (36)
  1. Neiti ilopilleri! Kun on paha mieli, tulen tänne lukemaan ja alkaa suupielet kääntyä takas ylöspäin! ;)Mistä on tuo kiva nahkatakki?

    1. Voih, ihanasti sanottu! Kiitos:) Takki on Carlingsista, tosin jo pari vuotta vanha:/

  2. Mulla tämmönen päivä mennyt kokonaan huti, mutta ideana aika kiva! Ite oon kanssa sitä mieltä, että onni ja onnellisuus on hyvin pitkälle omasta asenteesta kiinni. Toki, kaikilla on huonoja hetkiä ja päiviäkin, mutta ne auttaa arvostamaan niitä hyviä hetkiä vielä enemmän. Mie en kuitenkaan näe, että on mitään pahaa ajatella, että olisi vielä onnellisempi jossain tietyssä asemassa, työssä tai vaikka sitten timmimpänä, kunhan muistaa arvostaa itseään ja kaikkea sitä, mitä jo on! Sullon mahtava blogi, keep up the good work! 🙂

    1. Kiitos Merja! :)Omasta asenteestahan se juurikin on kiinni! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *