Onnistunut Halloween asu ilman yhtään ostosta

edieandandy.jpg

Tämä postaus tulee nyt vähän myöhässä, mutta ehkä sieltä löytyy vielä joku, kenellä on viikonloppuna Halloween-juhlat eikä tiedä mitä pukisi. Facebook nimittäin muistutti tällä kuvalla kolmen vuoden takaa. Asuimme tällöin Nycissä eikä meillä ollut mitään ideaa siitä miksi pukeutuisimme vielä samana päivänäkään. Lopulta päädyimme olemaan Andy Warhol ja Edie Sedgwick.

Kannustaisin muitakin miettimään tällaisia vaihtoehtoja, jotka voi luoda omista vaatekaapeista ja viimeistellä meikillä ja kampauksella. Jotenkin hirvittää ajatus siitä, että tätä yhtä juhlaa varten ostetaan naamiaisasuja joita käytetään kerran. Itsetehdyt asut ovat myös yleensä paljon luovempia ja ainakaan ei tule vastaan ketään täysin samassa asussa. 

Youtube on meikkitutorialeja pullollaan ja tässäkin lookissa hyvin suurta roolia näyttelee juurikin tuo ikoninen meikki. Aluksi pelkäsin, että tajuaakohan kukaan että olemme edes pukeutuneet miksikään, mutta lopulta pelko osoittautui vääräksi. 

Taisin itse tehdä meikin tämän tutorialin perusteella.

Toinen hyvä vaihtoehto on olla Twiggy.

Samalta tyypiltä löytyy myös Melania Trump muodonmuutos.

Pamela Anderson.

Sekä Madonna.

 
Kaikki ovat mielestäni ihan huikeita ja on melkein vaikea uskoa että kyseessä on sama henkilö. Meikillä saa niin mielettömiä juttuja aikaan, ja mikä sen parempi hetki kokeilla jotain täysin erilaista tyyliä itselleen kuin Halloween? Toivottavasti näistä oli iloa jollekin, vaikka hiukan myöhässä olenkin liikkeellä. Jos ei muuta, niin ensi vuoteen vinkit talteen!

Kommentit (4)
  1. Ihan mielettömän upea lookki! Ja on kyllä pakko testata jotakin näistä tutoriaaleista :)!

    1. Kiitos! Ja siis tekis mieli kokeilla tota Madonnaa vaikkei juhlia ookkaan 😀

  2. Naurattaa asuimme…

    1. Mikäs sua nyt siinä niin naurattaa?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *