& Other Stories avaa tänään

Tänään on se päivä, kun &other stories vihdoin avaa Aleksanterinkadun myymälänsä. Keskiviikkona oli kutsuvierasavajaiset, ja porukkaa oli yllättävän paljon. Selkeästi tälle liikkeelle on ollut kysyntää. Olen itse rakastunut aikoinaan heidän huulipuniinsa. Olin etsinyt täydellistä kirkkaan pinkkiä punaa, josta ei kuitenkaan tulisi liian Barbie-efekti tai keltaiset hampaat. Hutiostoja oli tullut varmaan kymmeniä vuosien varrella, kunnes vihdoin törmäsin &other storiesin sävyyn Baft pink. Siitä asti olen aina ostanut sitä reissuiltani ja se on ollut kovassa käydessä jo monta vuotta. 

Ihanaa, että nyt sitä saa myös täältä!

Kosmetiikan lisäksi myös vaatteiden muotokieli on aina puhutellut minua. Näissä kuvissa minulla on päällä heidän musta mekko, jossa on ihanasti pieniä yksityiskohtia. Parhaita mekkoja ovat mielestäni sellaiset, jotka ovat täydellisiä niin arkeen kuin juhlaankin. Kutsuvierasavajaiset oli niin täynnä, että ajattelin mennä kunnon kierrokselle vielä kun tohina helpottaa. Myymälästä löytyy myös aivan ihania koruja, joita meinaan palata vielä hypistelemään. 

Tila oli todella kaunis ja oli vaikea kuvitella että se on sama, kuin aikoinaan H&M:n lippulaivamyymälä. Mieletön huonekorkeus, kaunis esillepano ja hirmuinen määrä ihania vaatteita ja asusteita. Löysin &other storiesilta myös nämä kuvissa näkyvät bootsit, jotka suorastaan huusivat nimeäni. 

Myymälä aukeaa tänään klo 12, Galleria Esplanadiin Aleksanterinkadun puolelle. 

Dress & Boots - &Other Stories, Jacket - Junkyard, Bag - Kooples

Pictures: Hanna Väyrynen

Kommentit

Jonnamaista (Ei varmistettu) http://jonnamaista.com

Ei jummi, kuolasin bootseja itsekin avajaisissa! Kuvasin ne myös Insta Storiesiini, joten ei helpottanut asiaa että tuijottelin niitä seuraavan vuorokauden myös siellä. Ja nyt harmittaa vielä enemmän, että jätin ne kauppaan nähdässeni ne näin in action :D Kauniit kuvat ja sinä!

Elisa Lepistö

Joo noi on kyllä ihan törkeen kivat! :) Sopivan hillityt, mutta silti niissä on särmää. Ne on ehkä vähän liian kevyet näille keleille joten munkin pitää malttaa kevääseen että pääsee kunnolla käyttämään :) Kiiitos!

emiliakeijusofia

Mulla on ihan sama homma noista nilkkureista, oon ihastunut niihin joka paikassa kun olen nähnyt ne! :D sopii kyllä sun tyyliin todella hyvin :)

Elisa Lepistö

Kiitos! :) Joo  nää kolahti ja kovaa. Tuolla on muutenkin tosi paljon kivoja kenkiä, varsinkin just omassa mallistossa!

Minnea
Minnean muruja

Täytyypä käydä ensi Helsingin visiitillä katsomassa, onko liike joka suunnalta tulevan hehkutuksen arvoinen :) Nettikaupaa selaillessani ainakin sirot korut miellyttivät silmää.

Kivaa viikonloppua, Elisa!

Elisa Lepistö

Suosittelen! Joo tuolla on ihania minimalistisia koruja:) Tykkään hurjan paljon. Kivaa viikonloppua myös sulle! :)

Taru Mari
Stuff About

Toi takki. <3

Elisa Lepistö

Se on kyllä ihana näillä keleillä! Ihan kuin joku pehmoinen peitto mihin olisi kääriytynyt.

Mia K.
Voi taivas

Kengät!! ♡

Ps. Mulla on samanlainen takki, jonka ostin Tukholmasta jo vuonna 1998! :D 

Elisa Lepistö

Hahah, eikä! Klassikko :) mä itseasiassa ostin tällaisen viime vuonna nycistä vintagekaupasta ja myin lähtiessä :D se oli varmaan 70-luvulta peräisin. Ja kengät on <3

injur (Ei varmistettu)

Köpiksessä asuessa tuli käytyä aika paljon &amp;Other storiesissa ja ihastuin todella sen tarjontaan! Kauheesti nimenomaan kaikkea hypisteltävää! Sieltä tuli ostettua silkkipusero, nahkalaukku ja koruja, joilla on erityinen tunnearvo, sillä ne muistuttavat tuosta puolivuotisesta Köpis-ajasta. :) Tavallaan outoa, kun Helsingissä pääsee nyt siihen samaan tunnelmaan.

Kommentoi