Oudot nettisivut joilla vierailen x 5

 

En enää muista mitä alunperin googlettelin, mutta päädyin yhtenä päivänä Tiede-lehden keskustelupalstalle. Uppouduinkin sinne sitten pitkäksi toveksi lukemaan erilaisia keskusteluja, ja olen myös palannut näiden pariin uudestaan. Aloinkin pohtia kummallisia nettisivuja, missä tulee vierailtua ja ajattelinkin paljastaa ne nyt teille. 

Monet varmasti selailevat asuntoilmoituksia, vaikka ei olisi tarkoitus etsiä uutta kämppää. Niin minäkin. On hauska katsella, mitä olisi tarjolla ja minkä hintaisissa summissa liikutaan. Kuitenkin oudompi myyntisivu, mitä selailen joskus on nettiauto ja nettimoto. Minulla ei nimittäin ole aikomustakaan ostaa autoa, enkä edes omista moottoripyöräkorttia. En tosiaan tiedä, miksi niitä ilmoituksia selailen, varsinkaan kun en ole millään tavalla autoista kiinnostunut.

Helikopteripeli. Maailman yksinkertaisin ja urpoin peli, mutta silti niin koukuttava. 

Ehkä silti yllättävin kaikista sivustoista on kuitenkin nettikasino. Siellä en tosin enää käy, sillä joskus pelipäissäni pelasin ruletissa 280 euroa punaiselle ja hävisin. Totesin samantien, että rahapelit ei todellakaan ole mun juttu. Vieläkin ihmettelin että miten ikinä edes päädyin sinne pelailemaan. 

Myfriendsaremarried  tumblr-blogi, koska se nyt vaan on paras ikinä. 

Ja nyt tietenkin kiinnostaa, millä oudoilla nettisivuilla te seikkailette? 

 

 

Jeans- KappAhl, Shoes - Steve Madden, Collar shirt - Father's

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit

S.H. (Ei varmistettu)

En voi uskoa että oikeesti myönnän tän mutta pelaan Sakarin Villapaitapeliä aina silloin tällöin. Varsinkin kesken kiireisen työpäivän on hyvä välillä nollata ja pelata peliä jossa on (lähes) aina varma voitto. Lisäks tykkään tosi paljon #whatshouldwecallme -tumblr-blogista, sille vahva suositus!

Elisa Lepistö

Hahahaha sakarin villapaitapeli kuulostaa todella kovalta! Pakko googlata nää :D

Alma (Ei varmistettu)

Sakarin villapaitapeli on paras!! Mutta en todellakaan tiennyt että sitä löytyy vielä jostain, pitääpä kans googlailla... :D Elisa, jos löydät sen, niin siinäpä sulle postausehdotus, oudoimmat pelit ever..

Roikkuja (Ei varmistettu)

kuvaton.com - jään sinne roikkumaan tunneiksi! :D

Elisa Lepistö

En ollut ennen käynyt mutta nyt menin :D ymmärrän hyvin että jää jumiin!

Kommentoi