Päätä mitä haluat, niin saat sen!

Olin eilen viettämässä iltaa ystävieni kanssa. Jotain kautta puheeksi tuli tavoitteet ja päämäärät. Aloin innoissani puhumaan siitä, kuinka uskon meidän saavamme ihan kaiken minkä haluamme. Siis aivan kaiken. Tämä toteamus saattaa kuulostaa kovin naiivilta ja mustavalkoiselta. Pikkutytön sinisilmäiseltä haaveilulta.

 

 

 

Kerroin kuitenkin esimerkkejä siitä, kuinka tammikuussa tekemäni aarrekartta on toiminut lähes uskomattomalla tavalla. Kerrottakoon tässä vielä uusille lukijoille, että aarrekartta on visuaalinen tavoitekartta haluamistasi asioista. Siinä voi olla kuvia, sanoja ja lauseita, joita kaipaat elämääsi. Se laitetaan asunnossa johonkin näkyvälle paikalle ja se työskentelee huomaamattasi alitajuntasi kanssa toteuttaen toiveitasi.
 
Kerroin myös, kuinka äitini aarrekartta oli toteutunut. Hiukan skeptiset ystäväni totesivat vain ”no mutta te ootte sun äidin kanssa sellasia Hannu hanhia”. Ja niinhän me ollaankin. Mutta vain sen takia, että uskomme universumin järjestävän meille kaiken, mitä tarvitsemme. Samalla tavalla uskon sen toimivan kenelle tahansa.  
 
Tärkeää on vain tietää mitä haluaa. Usein omalla kohdallani jarruna on se, etten oikeastaan tiedä mitä haluan. Keskityn liikaa siihen, mitä EN halua, joka on lähtökohtaisesti väärä ajattelutapa. Se keskittää vain enemmän ajatuksia siihen epämieluiseen asiaan ja sitä vetää täten vain enemmän puoleensa.
 
Täytyy siis määritellä tarkoin oma päämäärä. Älä mieti ”en halua olla tässä työpaikassa”. Alitajuntasi ei ymmärrä kieltosanoja, joten se kuulee vain ”haluan olla tässä työpaikassa”. Mieti mielummin, missä työpaikassa haluat olla? Sen jälkeen on helpompi lähteä liikkumaan sitä omaa päämäärää kohti. 

 

 

 

Välillä on tarpeen ottaa kynä ja paperi käteen ja miettiä niitä omia tavoitteitaan. Siinä myös selkeytät itsellesi, mitkä ovat niitä tärkeitä asioita itsellesi. Ilman selkeitä tavoitteita saattaa huomata, että monta vuotta on vain harhaillut ja antanut päivien lipua ohitse saamatta aikaan mitään. 

 

 

 

Taksikuskimme Kalitheasta lentokentälle oli ihan huikea tyyppi. Hän oli kiertänyt suurin piirtein jokaisessa maassa ja sanoi meille ”you have to start living right away, life is too short. If you don’t do it now, you will soon be as old as me. If you don’t live now, you’re dead before you die.”

 

 

 

Näihin viisaisiin sanoihin päätän tämän paasaukseni!

 

 

Kommentit (33)
  1. Joo kiitos toi onkin kätevä tapa:) kirjastoon sit vaikka! Ootko muuten lukenut tän salaisuus kirjan? Suosittelen ehdottomasti jos et vielä oo törmänny:D! Kertoo just vetovoiman laista.

    1. Olen lukenut!:) Ja paljon muutenkin samanlaisia kirjoja aiheen ympäriltä! Hyviä juttuja 😉

  2. Huippua! Niin ihanaa löytää ihmisiä ketkä myös tuntee ja uskoo salaisuuteen:D oon niin miettiny tota aarrekarttaa mutta en oo saanu päätettyä miten sen teen!! Rakastan surffata WeHeartIt sovelluksessa ja etsiä kuvia joista tulee parempi fiilis ja joista saa taas sen ”uskon että kaikki on mahdollista” tunteen:) sellaisia kuvia on todella paljon siellä ja haluisin just niitä kuvia mitä oon ittelleni tägänny siihen ajatuskarttaan! Täytyis siis miettiä miten saisin sen jotenkin järkevästi ja mieluiten vähän helpommin tehtyä kun tulostaa kaikki erikseen:D mut jos ei muu auta teen sit niin! Mutta nyt oikeesti sain taas inspiksen tehdä sen kiitos sulle<3 uskon että vetovoiman avulla löysin sun bloginkin;) oisko sulla vinkkejä miten saisin tehtyy sen unelmakartan!:)?

    1. Ihana kuulla! Itse tein viimeisimmän aarrekartan ihan vaan paintin avulla. Keräsin siis kuvia juuri pinterestistä ja weheartit-sivuilta ja tein niistä paintissä kollaasin. Lisäsin samalla myös tekstiä kuviin 🙂 tulostin sen sitten koulussa a3 koossa väritulostimella. Jos ei ole mahdollisuutta tulostaa missään, niin luullakseni ainakin kirjastoissa voi käydä tulostamassa pientä maksua vastaan. Toivottavasti ol jotain jelppiä tästä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *