Päivän ruokaidea

Tässä herkullinen ehdotus, jos et keksi mitä laittaisit illalliseksi. Tein eilen pitkästä aikaa halloumia, joka on yksi lempijuustoistani. Se on parasta kun sitä paistaa pannulla niin, että pinta muuttuu kullanruskeaksi. Halloumin kaveriksi paistoin kanasuikaleita, ja viipaloin kurkkua ja paprikaa. Rinnalle muutama baby pinaatti, jotka olivat jääneet alkuviikon pastaruoasta.

Herkullista oli! Halloumi on erittäin suolaista, joten en suosittelisi sitä ihan jokapäiväiseen käyttöön. Tällaisena satunnaisena herkkuna se on kuitenkin mainio.

Kommentit (9)
  1. Hei hienoa kuulla! Pakko päästä nyt kyllä maistamaan. Mun muistaakseni meidän lähikaupassakin on aika usein tarjouksessa. Kiva kun selvitit!

  2. En usko granaattiomena on yhtään sukua omenalle, ja pikainen selvitys näin paljastaakin. Granaattiomenassahan syötävää ovat ne sisällä olevat isot siemenet. Asuessani Egyptissä niitä oli siellä tarjolla mutta en itse koskaan päässyt niiden makuun. En pitänyt niistä kovista siemenistä mitkä jäi pyörimään suuhun. Mutta kaikkea kannattaa kokeilla muiden kokemuksista huolimatta 🙂 ja monet tykkää. Mulla on kyllä tuossa kaksi granaattiomenaa odottamassa testausta pitkän ajan jälkeen, jos mieli vielä muuttuisi. Suomessa en viitsi ostaa viikottaiseen käyttöön koska kerran punnitsin yhden sellaisen vaa’alla ja sen hinnaksi tuli 5 euroa! Nyt sattui olemaan tarjouksessa 2,50 kilo joten ostin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *