Parasta juuri nyt

 

DSC_7160.jpg

 

Tuntuu että luonto on pannut tänä syksynä kyllä parastaan. Aurinkoisia päiviä on ollut melkein enemmän kuin kesällä ja ruska on näyttänyt erityisen kauniilta valonsäteiden läpi. Yhtenä päivänä tuijottelin raitiovaunun ikkunasta värikkäitä puita ja kuuntelin jotain herkkää kappaletta, ja piti oikein pinnistellä ettei kyynel vierähdä poskelle. Niin pysäyttävältä maisema näytti. 

Kun ajattelen syksyä, tulee mieleen pimeys, synkkyys, vesisade ja hyytävän kylmä tuuli. Tänä vuonna olinkin valmistautunut tähän ja pitkät Hunterit odotttaneet eteisessä sadekelejä jo monta kuukautta. Niitä ei kuitenkaan ole tullut lainkaan. Sen sijaan syksy on ollut täynnä värikkäitä maisemia, leutoja ilmoja, aurinkoisia iltapäiviä ja järisyttävän hienoja auringonlaskuja. 

Rakastan sitä, että meillä on neljä vuodenaikaa. Se sopii varsin hyvin luonteelleni, joka on kyllästymiseen taipuvainen. Valoisat ja lämpimät yöt ovat ihania, mutta niitä ei tuskin osaisi arvostaa samalla intesiteetillä, mikäli niistä pääsisi nauttimaan läpi vuoden. Jopa siinä kylmimmässä ja pimeimmässä ajanjaksossa on omat hyvät puolensa. Jos ei muuta, niin ainakin osaa arvostaa sitten niitä muita vuodenaikoja enemmän. 

Nyt on parasta aikaa suurkuluttaa glögiä, tilata vihdoin valokuvia ja askarrella niistä muistokirjoja, kokkailla itselleen ja ystävilleen jotain erikoisempia ruokia, viettää koti-iltoja jalkakylpyjen ja kasvonaamioiden kanssa, aloittaa uusia televisiosarjoja ja käydä elokuvissa, lukea lempikirjoja uudestaan, polttaa kynttilöitä kaikkina kellonaikoina ja tehdä pitkiä kävelylenkkejä termospullon kanssa. 

This fall has been exceptionally beautiful. Nature is unbelievable right now with it’s colors. I love the fact that we have 4 seasons in Finland. This is the best time for cozy evenings at home, new tv shows, and long hikes in the forest.

DSC_7117.jpg

DSC_7175.jpg

DSC_7100.jpg

Pants – Free People, Jacket – Topshop

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *