Parasta mitä rahalla saa

DSC_2791.jpg

Oivoi. Vaikka freelancer ei lomaa tunne, on silti ollut ihan mahtavaa irrottautua niistä omista ympyröistä hetkeksi. Reissussa saa aina mielen seikkailemaan ihan uusilla poluilla ja fiilis on usein paljon luovempi kuin kotioloissa. Tulee tarkkailtua ympäristöä eri silmin, mihinkään ei ole kiire, ja silti tuntuu illalla että on nähnyt ja tehnyt asioita koko viikon edestä. 

Pohdimme juuri poikaystävän kanssa, että koko seurustelumme ajan olemme käyttäneet kaiken ylimääräisen rahan reissaamiseen. Ja silloinkin kun ei ole mitään ylimääräistä ollut, on jotenkin kituutettu ne rahat jonkinnäköiseen matkaan. Edelleen olen sitä mieltä, että matkustus on parasta mitä voin rahalla tehdä. Täältä saadulla energialla mennään taas ihan uudella vaihteella loppusyksy. 

Nyt pitää kuitenkin nostaa jalat hetkeksi ilmaan ja alkaa suunnitella illallispaikkaa. Kiitos kaikista ihan mahtavista vinkeistä, joita olette antaneet täällä ja snäpin puolella! 

DSC_2815.jpg

DSC_2790.jpg

DSC_2771 copy.jpg

DSC_2799.jpg

Dress – H&M

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit (2)
  1. Siis sä olet niin kaunis! Ja vitsi, miten muuntautumiskykyinen, ihailen just tuollaista eri tyylien yhdistelyä ja silti näytät aina omalta tunnistettavalta itseltäsi 🙂 

    En vois olla enempää samaa mieltä matkustelusta, sitä varten kannattaa jopa kituutellakin 🙂 Mikään materia kun ei ole sen arvoista.

    1. Voi kiiitoksia ihana! <3 Joo mä viihdyn kameleonttina tyylin suhteen 😀 Ja niiiin samaa mieltä materiasta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *