Parhaat treenivaatteiden alesta

Alkuvuosi on ollut ihanan rutiininomaista, ja kerrankin olen päässyt käymään salilla säännöllisesti. Se alkaa näkyä myös tuloksissa, ja ensi viikolla varmasti maksimikello kilahtelee (meillä on TFW:llä sellainen kello seinässä, mitä saa mennä kilisyttämään aina kun saa uuden maksimituloksen:D). Treeni näkyy myös mielialassa, joka on ollut korkeampi kuin aikoihin, sekä kropassa. Sen lisäksi, ettei housut enää purista vyötäröltä, on myös ryhti paljon parempi. Tätä lisää kiitos! 

Ajattelin palkita itseni parilla uudell treenivaatteella, mikäli pääsen ylittämään vanhat ennätykseni. Treenivaatteet on mielestäni parasta, mitä aleista voi ostaa, sillä ne on melko tyyriitä normaalisti. Keräilinkin muutamat edulliset vaihtoehdot nettikauppojen tarjonnasta. 

 

Treenitrikoot alle 30 €

treentrikoot.jpg

1. täältä* 2. täältä* 3. täältä* 4. täältä* 

Treenirintaliivit alle 30 €

treenirintsikat.jpg

1. täältä* 2. täältä* 3. täältä* 4. täältä* 5. täältä*

Treenikengät alle 70 €

treenikengät.jpg

1. täältä* 2. täältä* 3. täältä* 4. täältä*

Treenitopit alle 20 €

treenipaidat.jpg

1. täältä* 2. täältä* 3. täältä* 4. täältä*

*adlinks

Kommentit (3)
  1. Ihanan näkösiä juttuja! Varsinkin toi catsuit on makee <3 Harmi vaan että kaikki noi on polyesteriä :/ Vaikea löytää luonnonmatskuista tehtyjä urheiluvaatteita, tai onhan niitä mut hintakin sit aika korkee.Vinkkaa jos sulla tiedossa jotain 🙂

    1. Noi on vähän vaikeita, kun toi ekologisuuskin on periaatteessa arvovalinta. Meinaan siis, että ei ole oikein olemassa yhtä ekologista materiaalia vaan se riippuu siitä mitä haluaa itse painottaa. Itse kuulun esimerkiksi siihen koulukuntaan, jonka mielestä puuvilla on miltei epäekologisin vaihtoehto. Matskuissa pitää aina ottaa huomioon koko tuotteen elinkaari ja toki keinokuidut on sinänsä huonoja ettei ne maadu. Luonnonmateriaaleissa taas tulee vastaan esimerkiksi vedenkulutus, torjunta-aineet, kemikaalit, ravinnepäästöt vesistöihin, kuitutuotannon ruuanviljelyltä viemät peltoalat tai kuitueläinten ylläpidosta aiheutuvat vaikutukset ympäristöön. Tästä toki on aikaa, kun olen näitä asioita opiskellut ja mua saa ehdottomasti valistaa mikäli nykyään löytyy jotain oikeasti ekologisia materiaaleja 🙂 

      1. Näinhän se on, luonnonkuituja ostamalla ei voi pestä omaatuntoansa siltä, että kaikista paras vaihtoehto ympäristölle on jättää ostamatta. Esim. itse tuskailen sen kanssa kun tutkimuksissa on havaittu teknisistä vaatteista (en tiedä tarkoitetaanko tällä kaikkia keinokuituja vai vain tiettyjä) irtoavan mikromuovia vesistöihin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *