Parila

Meiltä ei löydy vielä paistinpannua, joten tein eilen parilalla ruokaa. Tämä onnistuu myös ihan tavallisella pannulla. Helppoa ja terveellistä.

Kauppalistalle:

  • keskikokoinen kesäkurpitsa
  • kanan ohuen ohuita leikkeitä
  • punasipuli
  • kananmunia
  • kermaviiliä

 Aloita leikkaamalla kesäkurpitsa siivuiksi, ja paistamalla ne öljyssä pannulla. Mausta sormisuolalla ja yrteillä mielesi mukaan. Samaan aikaan voi laittaa toiselle levylle munakattilan kiehumaan. Itse keitän aina useamman munan kerralla, koska syön niitä myös leivän päällä aamuisin. Käytän tätä ohjeita munien keittämisessä ja aina onnistuvat. Asettele kesäkurpitsat lautaselle, ja laita vuorostaan kanat pannulle paistumaan. Kanat maustoin myös suolalla ja timjamilla.   Leikkaa punasipuli pieneksi silpuksi ja kuullota pannulla. Kuori kananmuna ja iske sipulit koko komeuden päälle. Kastike oli yksinkertaisuudessaan kermaviiliä, suolaa ja cayennepippuria. 

Kommentit (6)
  1. Oli kyllä varsin hyvää 🙂 ja nimenomaan terveellistä! Suosittelen!

  2. Oih kun on maukkaan ja terveellisen näkönen ateria! Vois vaikka iteki kokeilla joku päivä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *