Parsakaalivuoka

Jonkin aikaa sitten kirjoittelin helpoista tavoista, joilla lasagnesta saa hiukan ravitsevamman. Viime viikolla kokkailin taas erilaisen version, josta tuli mielestäni todella hyvää. Jauhelihaa paistaessa lisäsin siihen 1 pussin pakastepinaattia ja muutaman raastetun porkkanan. Päälle laitoin parsakaalia, jota olin esikeittänyt pari minuuttia ja lopuksi juustoraastetta. Ei tätä ehkä enää voi lasagneksi kutsua, mutta kivaa vaihtelua arkiruokailuun.A while ago I wrote about easy ways to make your lasagna a bit more nutritious. Last week I did another version of healthier lasagna, and it was pretty good! When I fried the minced meat, I added 1 bag of frozen spinach and a few shredded carrots.

 

On top I put broccoli, that I had precooked for a couple of minutes, and of course cheese! Even though this hardly counts as lasagna, it's delicious and fun variation to the same old everyday meals. 

Kommentit

Sara (Ei varmistettu)

Moi! Ei liity tähän postaukseen, mutta ajattelin kysyä sulta hieman neuvoja. Oon n. 61 kg ja 161.5 cm, pudottanut viime kesästä vajaa 10 kiloa. Alavatsa on vielä hieman pömppö ja siitä tahtoisin eroon, joten osaatko sanoa pitäisikö mun tehdä rasvaa polttavia treenejä vai abs treenejä? En käy kuntosalilla vaan teen youtuben avulla.
Kiitos jos vastaat! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Itse tekisin monipuolisesti erilaisia treenejä, mutta rasvasta ei pääse eroon kuin syömällä oikein:)

mai (Ei varmistettu)

Hei kuulostaa tosi hyvältä. Rakastan tällaisia super simppeleitä vinkkejä jotka antavat uusia näkökulmia siihen jokapäiväiseen perussapuskaan... Kirjoitit vähän aikaa sitten valkosipuli-riisiviini-soijakastike-hunaja -kastikkeesta, ja sattumalta entinen kämppis oli jättänyt jälkeensä soijakastiketta ja riisiviiniä, joten uskaltauduin kokeilemaan... Olin todella epäileväinen koska en oikein ole tutustunut kumpaankaan ennen, mutta NAM! Lopputulos oli siis loistava:)) Kiitos!

Elisa (Ei varmistettu)

Mahtavaa! Joo se on niin paljon parempaa, kuin miltä kuulostaa. Mun kämppiskin oli toi epäileväinen sluksi joten tehtiin sille maustamattomat kanat ensin. Mutta heti kun se maistoi sitä ni se oli ihan myyty :D

alexa (Ei varmistettu)

heipsan, niin onko tossa siis ollenkaan lasagnelevyjä/kurpitsaa vai onko toi vaan jauhelihamömmö+parsakaali+juusto? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Haha, tosiaan olin kirjoittanu tosi epäselvästi nyt kun luin uudestaan. Siis tarkoituksena oli käyttää evy ja soossi ihan normaaliin tapaan ja noi sitten extrana:)

imlacking (Ei varmistettu)

Näyttääpä hyvältä. Mä itse käytän jonkun verran parsakaalia, harmi vaan ettei mies siitä tykkää eikä sitä suostu syömään. Joskus tein niin, että pistin parsakaalin tehosekoittimella ihan pieneksi ja kastikkeeseen. Ja tietty se sitä kastiketta syödessä valitti koko ajan, että tässä on kuitenkin jotain parsakaalia.

Lasagne (Ei varmistettu)

Saisiko siitä sun tekemästä lasagnesta ihan ohjeen? :)

Kommentoi