PELASTA ASUKRIISI PINTERESTILLÄ

Rakastan Pinterestiä yli kaiken ja voisin selailla ikuisuuksia inspiroivia sisustuskuvia tai kampaus- ja meikki-ideoita. Kaikista kätevin se on kuitenkin asukriisin pelastajana. Moni on varmasti kokenut sen fiiliksen, kun on kaappi täynnä vaatteita, muttei kuitenkaan mitään päälle pantavaa. Tähän minulla onkin pari niksiä. 

1. Luo oma taulu asuille, johon keräät kuvia sellaisista kokonaisuuksista, joita pystyt toteuttamaan omilla vaatteillasi. Kaikkien vaatteiden ei tarvitse tietenkään olla täysin samanlaisia, vaan monissa tapauksissa iden voi toteuttaa vähän erilaisillakin vaihtoehdoilla. Tässä esimerkki kahdesta asusta, jotka ovat syntyneet periaatteessa samoista elementeistä: aurinkolasit, kauluspaita, revityt farkkushortsit, pitkä trenssi ja mustat korot. 

2. Jos omistat jonkun vaatteen, josta pidät kovasti mutta et osaa yhdistellä sitä, etsi sillä hakusanalla asuja ja ota talteen inspiroivimmat. Tai jos jokin vanha vaate alkaa tuntua tylsältä, voit hakea uusia tapoja käyttää sitä. Itselläni on jäänyt vähän käyttämättä farkkuhaalari, josta kuitenkin pidän todella paljon. Nämä kuvat antoivat taas hyviä ideoita yhdistellä sitä. Odotan jo innolla kesää, että pääsen yhdistämään sen korkeisiin korkokenkiin ja punaisiin huuliin tai rennosti converseihin ja t-paitaan. Myös denim + denim yhdistelmä näyttää yllättävän kivalta. 

3. Pinterestin avulla opit myös yksinkertaisten vaatekappaleiden monikäyttöisyyden. Välillä itse pysyttelen niissä samoissa yhdistelmissä aina kerta toisensa jälkeen. Pinterestiä selaillessa tajuaa, kuinka moneen tilaisuuteen sopii esimerkiksi väljä valkoinen t-paita. 

Paita sopii tiukkojen farkkujen ja korkojen kanssa esimerkiksi drinksuille ystävien kanssa. Se käy myös viikonloppurientoihin yhdistämällä sen näyttäviin koruihin, boyfriend- farkkuihin ja erikoisiin korkokenkiin. Toisaalta se sopii myös arkeen biker- nahkarotsin, hameen ja tennareiden kanssa tai muuntautuu juhlavaankin tilaisuuteen yhdistäessä sen näyttävään kynähameeseen ja korkoihin. 

4. Jos työpaikkasi vaatii tietyntyyppistä pukeutumista, voit tehdä sille ihan oman taulunsa. Tiettyjen raamien sisällä pukutuminen voi tuntua tylsältä, mutta siinäkin on yllättävän paljon vaihtoehtoja. Aamulla pukeutuminen on myös nopeampaa, kun voit valita asun suoraan omalta Pinterest taululta ja välttyä kokeilurumbalta. 

Kuvat täältä.

Kommentit (6)
  1. Ihana kirjoitus. Tee taas vaatepostauksia kevään rientoihin. 🙂

    1. KIva että pidit! Joo voin tehdä 🙂

  2. Tämän postauksen inspiroimana rekisteröidyn vihdoin pinterestiin ja jäin heti koukkuun 😀

    1. Haha, joo varoitan! Sen on aika paha aikasyöppö kun sinne maailmaan hukkuu 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *