PEPPU- & REISIHAASTE: Week 1

Kun kyselin toiveitanne kevään haasteen osalta, pyöreä pylly ja timmimpi alakroppa oli monilla haaveissa. Päätin tehdä tällaisen yhdistetyn treenisetin alaraajoille. Tuttuun Start living your best life- tyyliin kaikki treenit ovat nopeita, intensiivisiä ja ne voi tehdä kotona. Nämä vaativat sen 10-15 minuuttia viikostasi, joten tekosyitä ei ole. Nyt annetaan löllykkäreisille ja lättäpyllyille kyytiä ja hankitaan sellaiset koivet, mitkä keräävät farkkushortseissa ihailevia katseita.

 

Tulen käyttämään treeneissä käsipainoja sekä nilkkapainoja jonkin verran hyväksi. Käsipainot voi korvata 1,5 l juomapulloilla, jotka on täytetty vedellä ja nilkkapainot voi jättää kokonaan pois. Treenin voi tehdä kerran tai kaksi viikossa, ei kuitenkaan peräkkäisinä päivinä.  

 

Tarvitset sekuntikellon (useimmissa puhelimissa/sykemittareissa on tällainen). Tee 4 ensimmäistä harjoitusta putkeen, jonka jälkeen voit pitää pienen juomatauon. Suurimman osan varmasti ymmärtää ilman videota, mutta laitoin kuitenkin linkit niihin. Tein kaikki liikkeet 3 kg käsipainoilla. Esimerkiksi suorin jaloin maastavedon voisi tehdä ainakin 5 kg:n painoilla.

  • 1 min. juoksua polvet ylös

 

  • 1 min. haarahyppyjä

 

  • 1 min. kyykkyhyppyjä

 

 

 

 

 

  • 15 jalannostoa sivulle nelinkontin nilkkapainon kanssa/jalka (koirankusetuksia)

 

  • 1 min. seinää vasten istuminen

 

 

Aikaa menee n. 10 minuuttia kun ei pidä turhia taukoja. Samalla saa sykkeen nousemaan hyvin. 

 

TREENI-ILOA!

Kommentit (66)
 1. kiitos elisa todella paljon tästä treenistä! ekaa kertaa eilen kokeilin jotain netistä poimittua treeniä, vaikkakin pienillä variaatioilla (jätin jotain pois, tein jotain enemmän) ja ai että, että tänään tuntuu kys.lihaksissa! jes, mikä fiilis! ja mikä parasta, olen niin innostunut tästä etten millään malttaisi olla tänään tekemättä tota samaa settiä! mutta pakko kai se on lepuutta. 🙂 kiitos vielä hyvistä vinkeistä! odottelen innolla jo seuraavan viikon settiä.

 2. Mähän olin jo ihan kuollut alkuhyppelyissä 😀 Ihana polte tuli koirankusetuksessa kilon nilkkapainoilla, toivottavasti se liike on ohjelmassa jatkossakin.

  Sain jopa äitini ja isosiskoni mukaan (tähänkin) haasteeseen. Tällä hetkellä menossa kolme haastetta! Hissitön helmikuu, kyykytys ja tämä. Mahtavaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *