Peppu- & Reisihaasteen päättymisen kunniaksi arvonta

Kivaa viikonloppua kaikille!

8 viikkoa takana tiukkoja treenejä alakropalle ja nyt on vihdoin  saatettu loppuun viimeisinkin viikko peppu- & reisihaasteesta. Toivon mukaan mahdollisimman moni jaksoi pysyä loppuun saakka mukana. Nimittäin Guessin tytöt halusivat palkita yhden teistä hyvistä tsemppareista upouusilla farkuilla!

Nyt kun koivet ja takamus on kesäkunnossa, on kiva etsiä niihin myös uudet sopivat housut. Kävin itse tänään kokeilemassa eri farkkuja ja löysin monet hyvät vaihtoehdot. Siellä oli monia todella hyviä malleja ja mikä parasta, kaikki tuntuivat superhyviltä päällä.Näitä vaaleanpunaisia harkitsin pitkään, koska ne sopisivat loistavasti ruskettuneen ihon pariksi kesällä. Päädyin kuitenkin hiukan varmempaan valintaan, kulutettuihin sinisiin pillifarkkuihin, jotka ovat hiukan vajaamittaiset ja matalavyötäröiset. Parempia kuvia tulee varmasti myöhemmin. Olen kummallisen innoissani näistä! Nyt voit kuitenkin päästä myös itse valitsemaan Guessiltä uudet farkut kesäksi! Myyjät ovat todella avuliaita, joten aivan varmasti löytyy juuri oikeanlaiset housut sinun vartalollesi. 

Voit osallistua farkkujen arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Osallistumisaikaa on viikonlopun yli ja maanantaina julkaisen voittajan! Jätä kommenttiosiossa sähköpostisi siihen varattuun ruutuun, niin saan sinut kiinni voiton osuessa kohdallesi. 

 

 

Kommentit (420)
  1. kelpais kyllä enemmän ku hyvin! 🙂 on kyllä makeen näkösiä farkkuja.

  2. Kyllä alakroppa kiitää treeneistä! Ollut kiva haastis:) nyt vaan uusia kesäfarkkuja etsimään, nuo vaalenapunaiset näyttävät ihanan raikkailta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *