Perjantaifiiliksiä

DSC_3690 copy.jpg

Herään aamulla poikaystävän nauruun. Olen nimittäin vaihtanut puhelimen herätyskellon vitsillä robottiääneen ja ehtinyt unohtaa koko homman. Päivä lähtee leppoisasti käyntiin. Syön aamiaiseksi maissikeksejä avokadolla ja hoidan samalla kiireisimpiä työjuttuja alta pois. Lähden treffaamaan siskoa Silvopleehen lounaalle, enkä tajua napata sateenvarjoa mukaan. 

Kastun ensimmäisen minuutin aikana täysin, joka jälkeen päätän iloita siitä, että ainakin lumet sulaa nopeammin kun vettä sataa. Huono sääkin on vain suhtautumiskysymys, ja loppupäivänä sadekaan ei enää haittaa. On jopa melko kesäinen olo kun kuuntelee toimiston ikkunoita vasten rapisevaa sadetta lumen sijaan. 

Yhtäkkiä sadepilvet ovat kaikonneet ja aurinko valaisee toimiston vastakkaisen talon ikkunat. Viikonloppufiilis on jo korkealla, ja päätämme poikaystävän kanssa mennä illaksi hänen vanhempien luokse. Heidän luona pääsee aina ihanasti arjesta irtaantumaan ja kunnolla rentoutumaan. Rentoa yhdessäoloa, hyvää ruokaa, ehkä jopa saunomista ja illalla vielä Voice of Finland jätskipurkin kera. Perjantai parhaimmillaan.

Ihanaa viikonloppua kaikille jo etukäteen!

DSC_3691 copy.jpg

DSC_3696 copy.jpg

DSC_3694 copy.jpg

Pictures: Kaisa Turunen/ Edit: me

Kommentit (2)
  1. Tanya Ewwel
    17.3.2017, 20:17

    Niin kauniita kuvia sinusta! <3

    http://www.tanyaewwel.com

    1. Kiitos! Kaisa on taitava kuvaaja 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *