Perjantaijumpat

Kämppikseni teki eilen tällaista todella rankan näköistä vatsalihastreeniä, jota aion itse kokeilla tänään. Tässä video eri liikkeisiin. Noiden lisäksi selin makuulla kirjoittaen mahdollisimman suuresti numerot 1-10 ilmaan jaloilla. En ole vielä päättänyt toistojen määrää, mutta pari kierrosta ajattelin ainakin tehdä. Voin kirjoittaa huomenna tarkemmin mitä tein, mutta hyvältä vaikuttaa. Olinkin kaivannut jotain uusia vatsalihasliikkeitä.

 

Sain Pumalta joululahjaksi pari treenitoppia, joissa on sisällä teippaukset. Strategisesti asetellut teippaukset auttavat muun muassa palautumaan urheilun jälkeen. Pieni vaatenörtti sisälläni hihkuu aina onnesta päästessäni kokeilemaan tällaisia. 

 

Vaatteet ovat ihanan jämäkkiä päällä, mutta makkarankuoritopissa en osaa pelkästään treenata. Olen pitänyt päällä tällaista löysää reikäpaitaa, jonka sain myös Pumalta. Se sopii myös pelkkien urheilurintsikoiden päälle ja siinä on todella kaunis selkä.Ihanaa perjantaita & viikonlopun alkua! 

Kommentit

alexandra (Ei varmistettu)

Moikka! Mistä noi sun kuvat urheilurintsikat on ostettu/mikä niiiden merkki on? ne on ihaaaaaaaaaaaaaanat :)!

Elisa (Ei varmistettu)

Toi musta? Se on Gina Tricotista,mutta jo yli vuosi sitten ostettu :/

emma (Ei varmistettu)

mooi. ois tosi kiva, jos tekisit postauksen "treenaa kanssani viikko" tyylisen. kirjottaisit aina edellisenä tai samana päivänä treenin mitä teit ja miten teit :)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei hyvä idea! Toteutan heti ensi viikolla ;)

Hamsa (Ei varmistettu)

On yksinkertaista pe4e4telle4 kaastrkei miten paljon bisfenoli-A ja ftalaatit liukenevat muoviastioista ruokaan: tarkastellaan vain kemiallisen yhdisteen rakennetta ja kemiallis-fysikaalisia ominaisuuksia. Te4me4n je4lkeen on kaastrkei tiedossa liukeneeko yhdiste esim. veteen, happamaan tai eme4ksiseen liuokseen ja miten le4mpf6tila ja aika vaikuttavat te4he4n. Ei siihen tarvita kuin muutama klikiklik netisse4. Te4me4 tieto yhdistete4e4n tieteellisiin tuloksiin mite4 jokainen voi hakea netiste4.

Jenna (Ei varmistettu)

Toi pinkki toppi on ihana!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos Jenna! Niin munkin mielestä :)

jenni (Ei varmistettu)

Ihana tuo pinkki toppi? En vain löytänyt sitä netistä, osaatko neuvoa?

jenni (Ei varmistettu)

Nyt löytyikin, mutta mikä koko sinulla on?

Elisa (Ei varmistettu)

Heii, mulla on S koko eli se on aika väljä malli :)

jenkku (Ei varmistettu)

Hei mistä te tuon ihanan puman reeni paidan löysitte?!! tahtoo samanlaisen <3

Kommentoi