Perjantaijumpat

Kämppikseni teki eilen tällaista todella rankan näköistä vatsalihastreeniä, jota aion itse kokeilla tänään. Tässä video eri liikkeisiin. Noiden lisäksi selin makuulla kirjoittaen mahdollisimman suuresti numerot 1-10 ilmaan jaloilla. En ole vielä päättänyt toistojen määrää, mutta pari kierrosta ajattelin ainakin tehdä. Voin kirjoittaa huomenna tarkemmin mitä tein, mutta hyvältä vaikuttaa. Olinkin kaivannut jotain uusia vatsalihasliikkeitä.

 

Sain Pumalta joululahjaksi pari treenitoppia, joissa on sisällä teippaukset. Strategisesti asetellut teippaukset auttavat muun muassa palautumaan urheilun jälkeen. Pieni vaatenörtti sisälläni hihkuu aina onnesta päästessäni kokeilemaan tällaisia. http://www.youtube.com/embed/mMMTQNPLwAQ

 

Vaatteet ovat ihanan jämäkkiä päällä, mutta makkarankuoritopissa en osaa pelkästään treenata. Olen pitänyt päällä tällaista löysää reikäpaitaa, jonka sain myös Pumalta. Se sopii myös pelkkien urheilurintsikoiden päälle ja siinä on todella kaunis selkä.Ihanaa perjantaita & viikonlopun alkua! 

Kommentit (11)
  1. Hei mistä te tuon ihanan puman reeni paidan löysitte?!! tahtoo samanlaisen <3

  2. Ihana tuo pinkki toppi? En vain löytänyt sitä netistä, osaatko neuvoa?

    1. Nyt löytyikin, mutta mikä koko sinulla on?

      1. Heii, mulla on S koko eli se on aika väljä malli 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *