Perjantain pikatreeni

Koska tänään pakkanen on paukkunut ainakin täällä Helsingissä todella kovaa, saattaa monella jäädä tänään lenkki juoksematta kylmän sään takia. Tein eilen itse aerobisen treenin kotona videon tahtiin ja vaikka kesto on vain n. 15 minuuttia, olin aika puhki sen jälkeen. Vaativuustasoa voi nostaa ottamalla painavammat käsipainot.

Itse aloitin 1 kg painoilla, mutta vaihdoin pian 3-kilosiin. Jouduin kuitenkin loppumetreillä vaihtamaan takaisin yhden kilon painoihin, koska veto oli niin lopussa. Itse laitoin koneen äänet pois ja pistin stereoista omaa musiikkia. Liikkeet selviää nauhalta hyvin ilman selityksiäkin. Katso, että ympärilläsi on vähintään 2 m kumpaankin suuntaan tilaa.

Mielestäni tällainen on todella hyvä vetää, jos ei meinaa saada itseään lenkille tai muuten vain vähän laiska olo. Tätä katsoessa ei tarvitse miettiä, mitä seuraavaksi tekee, tai laskea toistoja. Varsinkin laihduttajille uskon tämän sopivan hyvin, koska taukoja ei pidetä ja syke nousee melko korkeaksi. Tämän voi tehdä myös ennen varsinaista treeniä lämmittelynä.

Kommentteja saa laittaa, että tuntuiko missään, jos kokeilee tätä! Itse jatkoin tätä treeniä eilen vielä leuanvedoilla, jotka päättyivät siihen että tempasin nenäni melkein murskaksi oven karmiin 😀 Itkuhan siinä tuli, mutta ainakaan vielä ei ole naama mustana.

Kommentit (22)
  1. Tosi kiva, nyt oon tehny tän kerran ja tuntu hyvälle! Teenkin jatkossakin tämän kun on aina kiire jonnekkin 😀

    1. Kiva kuulla! 🙂

  2. Löysin juuri blogisi ja tämä treeniehdotus vaikuttaa oikein hyvältä! Ainut vaan, että multa ei löydy kotoa minkäänlaisia käsipainoja :/ Itselläni olisi siis nyt käynnissä todellinen kuntokuuri ja näin talven keskellä sisällä tehtävät harjoitukset sopisivat paremmin kuin hyvin. Tällä hetkellä viikko-ohjelmaan kuuluu 4 kertaa salilla käyntiä sekä vähän lihaskuntoa, joten tämä voisi olla kivaa vaihtelua 🙂 Jospa sitä saisi ne käsipainot jostain…!

    1. Moikka! Kannattaa katsella jostain ”halpiskaupoista”, voi löytyä todella edullisesti. Ja niillä voi tehdä niin paljon, joten ne ovat hyvä sijoitus! Toisaalta, voi tuota yrittää vaikka täytetyillä vesipulloilla, niinkun joku oli tehnyt 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *