PERSONAL STYLE

Oi mikä ilma! Viime talvena näitä päiviä tuntui olevan kokoajan, mutta tänä vuonna olen melkein ehtinyt unohtaa koko auringon. Ja vielä hurjempaa, olin ehtinyt unohtaa mitä se tekee mielelle. Tänään askel on ollut erityisen keveä ja suupielet kääntyneet väkisinkin hymyyn. Treffatessani Californian auringon alla asustelevaa Maddea, totesin että hän pitää varmaan hulluna tätä intoiluani yhdestä aurinkoisesta päivästä. Ilmassa on kuitenkin myös sellaista alkavan kevään kutkutusta. Yhtenä päivänä suunnittelimme tyttöjen kanssa jo kesäaktiviteetteja. Ihan pianhan sekin on jo täällä. 

 

Voi toki olla, että tähän virkistyneeseen mieleen ja kevyeen askellukseen on syy myös tässä treenailussa ja hyvin syömisessä, mihin olen kiinnittänyt entistä enemmän huomiota lähiaikoina. Niinhän se on, ettei mieli oikein voi voida hyvin, ellei kroppa voi ja toisaalta myös toisin päin. 

Treenailujen kanssa olen aloittanut maltillisesti ja tehnyt niitä jumppia, mitä täälläkin olen jakanut. Ruokailussa olen taas kiinnittänyt huomiota siihen, etteivät ateriavälit jäisi liian pitkiksi, vaan tulisi syötyä myös niitä välipaloja. Voisin tehdä ruokajutuista ihan oman postauksen, jos teitä kiinnostaa?

Nyt tulin kuitenkin vain jakamaan tämän päivän asun. Välillä tuntuu vähän hölmöltä kertoa asuista, kun suurin osa on hankittu todella kauan sitten tai kirppiksiltä. Mutta toisaalta, tällainen mun tyyli on ja mahtavaa jos joku innostuu myös ostamaan vaatteita kirppiksiltä tai kierrätyspaikoista! Niitä koluamalla voi löytää todella uniikin tyylin ja erottua ketjuliikkeiden muotista.Saan itse ehdottomasti eniten kehuja aina sellaisista vaatteista, jotka olen bongannut jostain käytettyinä. Ja onhan siinä tietty myös se ekologinen puolikin. Kirppistelyssä kannattaa kuitenkin muistaa, että vaikka joku on halpaa, ei sitä välttämättä tarvitse omaan vaatekaappinsa. Hyvä kikka on se, että mietit ennen ostoa keksitkö ainakin 3 asua vaatteen ympärille. 

Laukku- Urban Outfitters

Led Zeppelin t-paita- kirppis

Ruutupaita- kierrätyskeskus

Takki- UFF

Vyö- Vintage-kauppa

Housut- Gina Tricot

Kengät- Pariisista

Kommentit (12)
  1. Upea! Jälleen kerran. Oletko Elisa testannut joo uudelleen avatun Hazy Days-kaupan?

    1. Kiitos! <3 en oo testannut! Pitää ehdottomasti!

  2. Mieletön takki! i-ha-na! <3

    1. Kiiiiitos! <3 se on ihan lemppari ollut jo monta vuotta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *