Pikaiset kuvaterveiset!

Kivaa Sunnuntaita!

Olen tällä hetkellä New Yorkissa ja olen ihan menettänyt sydämeni tälle kaupungille. Täällä on sattunut ihan mahtavat ilmatkin, joten ulkona on ollut kiva kävellä. En varmaan malta kirjoitella mitään pidempiä postauksia täältä, kun tekisi kokoajan mieli olla menossa.  

En kuitenkaan ole unohtanut teitä. Minulla on paljon postausideoita heti alkuvuoteen ja Nycistäkin tulee vielä kunnon postaus vinkkeineen.  Vuokrattiin täältä Manhattanilta asunto reissun ajaksi ja se on osoittautunut ihan loistavaksi ideaksi. 

Siihen asti voi seurailla Instagramissa nimellä @elmerii.  Tässä pari räpsyä eiliseltä kävelyltä Central Parkissa.  Voikaa hyvin! 

Kommentit

AK (Ei varmistettu)

Miten sä ja sun matkaseura päädyitte vuokraamaan kämpän Nykistä? Oisko hotelli/hostelli tullu paljon kalliimmaks vai? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo tuli aikapaljon halvemmaksi, ja onhan tää kiva kun voi olla täällä ihan keskenään :) mä kirjoitan ihan oman postauksen siitä että miten kannattaa toi kämppä vuokrata jne!

saara (Ei varmistettu)

Oi! Oispa sielä tuollaiset ilmat kahen kuukaudenkin päästä, kun olemme menossa!:D

saara (Ei varmistettu)

Ps. Jos kerkeät ja jaksat tehdä postauksen New Yorkista, niin tee ihmeessä!:D Vinkkejä sinne esim. missä kannattaa syödä yms!:)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo teen varmaan muutamankin postauksen siihen liittyen! Sain itsekin paljon hyviä vinkkejä kun monet kaverit on asuneet täällä :) jaan niitä sitten eteenpäin ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Pidän sormet ristissä ;) ja ainakin täällä on paljon valosampaa kuin suomess, joten se on jokatapauksessa plussaa!

Laura K. (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Joskus hamassa tulevaisuudessa täytyy kyllä itsekin päästä kaupunki näkemään :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! Suosittelen kyllä lämpimästi! Itselläkin tämä on ollut niiiin kauan to do- listalla ja nyt oon ihan fiiliksissä kun vihdoin pääsin tänne:)

Jaana (Ei varmistettu)

Ihan ulkopuolisena ylläolevaan, että itsekin useimmiten reissuissa nykyään otetaan huoneistohotelli. Paljon kätevämpää ku on ruuanlaittomahikset, edes aamu-ilta-välipaloille, vaikkei sen enempää innostuisikaan kokkaamaan. Ja kun itsekin kavereiden kanssa matkailen eikä kukaan meistä jaksa 24/7 kyhnätä kylki kyljessä niin omilla makuuhuoneilla, iltarauhalla ja isommilla neliöillä säästyy hermotkin hitusen :) eivät ole Euroopassa ainakaan sen kalliimpia kuin hotellitkaan, suurella porukalla lähtiessä aivan takuulla halvempi.

Elisa (Ei varmistettu)

Totta! Ja tulee jotenkin autenttisempi fiilis kun voi olla ihan keskenään :)

Tiia (Ei varmistettu)

Joo vinkkejä kaipaillaan Nyciin matkustaville! :) Kaikesta mahdollisesta: ruokapaikoista, nähtävyyksistä, käytännön asioista... ja hei tuleeko muuten tuo kämpän vuokraus halvemmaksi kuin hotelli tai jotain? :)

Elisa (Ei varmistettu)

Joo niitä on tulossa paljon varmasti! Ja kämpänvuokrauksesta myös:) ainakin isolla porukalla tulee varmasti halvemmaksi. :)

MRSQ (Ei varmistettu)

Ihana takki! <3

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitos! Se on ihan pelastaja paukkupakkailla!:)

Linda (Ei varmistettu)

Ihana takki :) mistä se on?

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitoa! Se on kirpputorilta ostettu:)

Jonna (Ei varmistettu)

Ihanaa reissua! jos olette siellä vielä :D ja jos ette nin toivottavasti oli loistava retki. Ja toivottavasti olette turvassa..taisi tulla kova myrsky sinne muutama päivä sitten! Mä juuri varasin kämpän Brooklynistä Airbnb:n kautta. Teidän kokemuksista siellä on kiva lukea tulevaisuudessa. Oma matka sinne on vasta huhtikuussa.

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiiitos! Oi hitsi, oon kateellinen sulle jo valmiiksi :D Ja tosiaan oli kyllä aikamoinen myräkkä tossa toissapäivänä, mutta nauratti silti hiukan suomalaisena tuo "hätätilan julistaminen" :D Ihan perus Suomikelit sattui vaan tänne! Teillä onkin hyvä aika reissulle, sillon on jo varmaan ihan lämmin <3

Ullalaa (Ei varmistettu)

Upea takki! :)

Kommentoi