Pikaiset kuvaterveiset!

Kivaa Sunnuntaita!

Olen tällä hetkellä New Yorkissa ja olen ihan menettänyt sydämeni tälle kaupungille. Täällä on sattunut ihan mahtavat ilmatkin, joten ulkona on ollut kiva kävellä. En varmaan malta kirjoitella mitään pidempiä postauksia täältä, kun tekisi kokoajan mieli olla menossa.  

En kuitenkaan ole unohtanut teitä. Minulla on paljon postausideoita heti alkuvuoteen ja Nycistäkin tulee vielä kunnon postaus vinkkeineen.  Vuokrattiin täältä Manhattanilta asunto reissun ajaksi ja se on osoittautunut ihan loistavaksi ideaksi. 

Siihen asti voi seurailla Instagramissa nimellä @elmerii.  Tässä pari räpsyä eiliseltä kävelyltä Central Parkissa.  Voikaa hyvin! 

Kommentit (19)
  1. Upea takki! 🙂

  2. Ihanaa reissua! jos olette siellä vielä 😀 ja jos ette nin toivottavasti oli loistava retki. Ja toivottavasti olette turvassa..taisi tulla kova myrsky sinne muutama päivä sitten! Mä juuri varasin kämpän Brooklynistä Airbnb:n kautta. Teidän kokemuksista siellä on kiva lukea tulevaisuudessa. Oma matka sinne on vasta huhtikuussa.

    1. Kiiiitos! Oi hitsi, oon kateellinen sulle jo valmiiksi 😀 Ja tosiaan oli kyllä aikamoinen myräkkä tossa toissapäivänä, mutta nauratti silti hiukan suomalaisena tuo ”hätätilan julistaminen” 😀 Ihan perus Suomikelit sattui vaan tänne! Teillä onkin hyvä aika reissulle, sillon on jo varmaan ihan lämmin <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *