Pinaatti-feta-jauhelihamuhennos
Nyt olisi luvassa varsinainen pikaruoka. Vaikka täällä esittelemäni reseptit harvoin vaativat tuntikausien kypsyttelyjä, tämä on nopeudessaan ihan omaa luokkaa. Visuaalisesti annos ei ole mikään kaunein, mutta herkullisuudessaan ja helppoudessaan voittaa monen muun.
Kauppalistalle:
-
- 400 g vähärasvaista naudanjauhelihaa/ soijarouhetta
-
- 1 iso punasipuli
-
- 3 valkosipulin kynttä
-
- miniluumutomaatteja/kirsikkatomaatteja
-
- Fetaa (n. 2,5 sormenleveyttä)
-
- Pakastepinaattipussi
Ohje onkin sitten sitä helpompi. Laita jauheliha pannulle ja mausta mielen mukaan. Sillä välin kun jauheliha kypsyy, leikkaa sipulit, tomaatit ja feta. Kun jauheliha on kypsää, lisää pilkotut ainekset sekä pinaatti. Purista tai leikkaa valkosipuli joukkoon ja odota kunnes feta on sulanut kokonaan. Sekoita ja nauti esimerkiksi salaatin kanssa. Itse raastoin joukkoon vielä pari porkkanaa, jotka sopi myös sekaan loistavasti.
Salaatin virkaa toimitti idut, jotka sekoitin vielä mössön joukkoon.
Toivottavasti maistuu!