Pinaatti-feta-jauhelihamuhennos

Nyt olisi luvassa varsinainen pikaruoka. Vaikka täällä esittelemäni reseptit harvoin vaativat tuntikausien kypsyttelyjä, tämä on nopeudessaan ihan omaa luokkaa. Visuaalisesti annos ei ole mikään kaunein, mutta herkullisuudessaan ja helppoudessaan voittaa monen muun.

 

Kauppalistalle:

    • 400 g vähärasvaista naudanjauhelihaa/ soijarouhetta

 

    • 1 iso punasipuli

 

    • 3 valkosipulin kynttä

 

    • miniluumutomaatteja/kirsikkatomaatteja

 

    • Fetaa (n. 2,5 sormenleveyttä)

 

    • Pakastepinaattipussi

Ohje onkin sitten sitä helpompi. Laita jauheliha pannulle ja mausta mielen mukaan. Sillä välin kun jauheliha kypsyy, leikkaa sipulit, tomaatit ja feta. Kun jauheliha on kypsää, lisää pilkotut ainekset sekä pinaatti. Purista tai leikkaa valkosipuli joukkoon ja odota kunnes feta on sulanut kokonaan. Sekoita ja nauti esimerkiksi salaatin kanssa. Itse raastoin joukkoon vielä pari porkkanaa, jotka sopi myös sekaan loistavasti.

 

Salaatin virkaa toimitti idut, jotka sekoitin vielä mössön joukkoon.

 

Toivottavasti maistuu!

Kommentit (11)
  1. Nami! Olipas hyvää! Ja niiiin hyvä jääkaapin tyhjennysruoka. Heitin munkaan noiden sun aineksien lisäksi tuorejuuston jämät, aurinkokuivattua tomaattia ja timjami- ja ruohosipuliruukkujen jämät.

    En oo ennen tajunnut, että feta sulaa tollasiin lämpimiin ruokiin. Se toi ihanaa makua 🙂 seuraavaksi menee testiin sushit ilman riisiä siitä sun yhestä postauksesta. Varmasti hyviä!

  2. Olipa muuten sairaan hyvää! Rakastan jostain syystä jauhelihaa, mutta pelkälleen aika tylsää syötävää ja yleensä saa suurina määrinä vain jossain italianpata tmv hiilaripitoisemmissa ruoissa.
    Kiitos, näitä nopeasti valmistuvia ruokia mielellään lisää, myös äitini kiittää! 🙂

    1. Kiva kuulla että maistui! Tällaisia tulossa varmasti lisääkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *