Poikaystävän pukema

ELISA13.jpg

Innostuin Kriseldan ”Anna poikaystäväsi pukea sinut -päivä” postauksesta ja haastoin oman poikaystäväni vaatettamaan minut. Luotto oli vahva, sillä meillä on usein hyvin samankaltainen maku pukeutumisen suhteen. Olen muutenkin melko kaikkiruokainen pukeutuja, enkä ota vaatteita liian vakavasti. En siis uskonut, että voisi olla mitään yhdistelmää missä en suostuisi lähtemään ovesta ulos. 

Pidin lopputuloksesta todella paljon, vaikka en olisikaan yhdistelmää itse osannut valita. Poikaystäväni oma tyyli näkyy hyvin asussa, joka on mielestäni vain positiivinen asia. Hänen tyylinsä oli aikoinaan ensimmäisiä asioita, joihin ihastuin. 

Annoin myös kuvien suhteen täyden vallan hänelle, sillä halusin nähdä miten erilainen tulos on kun joku toinen päättää kaiken kuvauspaikasta editointiin. Tämä oli niin hauskaa, että pitäisi toteuttaa sama homma jonkun bloggaajan kanssa ja stailata & kuvata ristiin toisemme. Sitä tulee itse muokattua kuvat aina samaan tyyliin ja valittua samanlaiset kuvakulmat, joten on kivaa välillä vähän sekoittaa pakkaa. 

Mitäs olette mieltä lopputuloksesta? Kolahtaako 70-luvun rokkityyli?

ELISA5.jpg

ELISA2 copy.jpg

ELISA12.jpg

ELISA6.jpg

Leather Pants – Tommy x Gigi, Jacket – Rosvo Society, Shirt – boyfriend´s, Hat – Camden Lock Market, Belt – Vintage

Pictures: Tomi Taskula

Kommentit (6)
  1. Kuvat ja tyyli on kummatkin ihan järjettömän upeita!

    1. Välitän kehut kuvaajalle! 🙂 Kiitos!

  2. Uuu! Ihan mielettömät kuvat! Ja tyyli!! <3

    1. Kiiitos inpsiksestä postaukseen <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *