POTATO, POTATOE

”Eiks tää kuulosta vähän samalta kun se Panic without the Disco?”

”Mikäs sen pojan nimi on, joka on siinä 50 seconds of summer-leffassa?”

”Kenen Jarin lainaus tuo oli?” ”Sillanpään.” ..”eikun…Sarasvuon.”

Jostain syystä minun on vaikea muistaa nimiä, olivat ne sitten elokuvien, bändien tai henkilöiden. Lähipiirini on jo tottunut tähän, mutta silti näitä kömmähdyksiä sattuu melko usein.

Toinen mitä täällä on tapahtunut ihan liian paljon, on väärin kuulemiset. Jotenkin monet puhuvat tosi epäselvästi, nopeasti tai hiljaa, joten monet kysymykset jäävät kuulematta. Yleensä nämä ovat joissain asiakaspalvelutilanteissa, joissa yritän pysyä vain coolina ja arvata, mitä toinen sanoo. Tässä onkin tullut muutama hauska tilanne, kun arvaus ei olekaan mennyt ihan nappiin. 

Yhtenä päivänä baarissa tarjoilija tuli pöytämme eteen ja kysyi jotain. Arvelin sen kysyvän haluammeko lisää juotavaa. Vastasin ”Just the check, please.” Kun muut alkoivat nauraa, ihmettelin mistä nyt on oikein kysymys? Tarjoilija oli kuitenkin kysynyt ”So, where are you from?”. 

Aiemmin samassa baarissa tarjoilija oli viemässä drinkkilistoja pois pöydästämme ja sanoi jättävänsä yhden listoista siihen, jotta voimme tilata myöhemmin lisää. Ystäväni toteaa tähän vain ”yes please”, hymyilee, ja ojentaa kyseisen listan tarjoilijalle. 😀 

Kommentit (18)
  1. Upeita kuvia, upea look!!! Mistä mekko ja laukku on?! 🙂

    1. Kiitos! Mekon ostin täältä sellasesta vintage-kaupasta kun Beacon’s Closet ja se on alunperin Balenciagalta. Laukku on Philip Limin! 🙂

  2. Millaisella kameralla kuvaat ja miten käsittelet kuvat jälkeenpäin? Upeita!

    1. Kiitos Nina! Kuvaan Nikonin D610 ja 85mm/1.8 objektiivilla. Jälkikäsittelyn teen yleensä Lightroomissa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *