Power suit

DSC_4823.jpg

Fiilistelin jo eilen, kuinka paljon olen tätä pukua käyttänyt. Rakastan kaikkea androgyyniä pukeutumisessa ja lemppareihini kuuluu esimerkiksi miesten kauluspaidat. Pidän siitä, että puvun kanssa voi asustaa vaikka kuinka korkeilla koroilla ilman, että tunnen oloni jotenkin liian naiselliseksi. Mekon kanssa tunnen välillä nimittäin olevani todella kaukana omalta mukavuusalueeltani, mikäli yhdistän sen korkoihin. 

Tulikin tästä puvusta mieleen, kiinnosaisiko sellainen postaussarja, jossa olisi aina joku vaatekappale yhdistettynä mahdollisimman erilaisiin asuihin? Alexa on muistaakseni joskus tehnyt sellaista sarjaa, jossa yksi vaate on esitelty useammalla tavalla puettuna ja idea on loistava. Mun mielestä tämän voisi toteuttaa vähän rennommalla otteella ja vaikka ihan puhelinkuvilla, kuten eilisessä postauksessa. Mitäs sanotte?

Mietin nimittäin itse aina uutta vaatetta ostaessani, kuinka eri tavalla sitä voi yhdistellä. Mikäli näen sen vain yhdenlaisessa asussa, jää tuote kauppaan. Mutta jos se saa luovuuteni valloilleen ja tulee visio useammasta asusta, uskon sen olevan pitkäaikainen hankinta. Jos idea kuulostaa hyvältä, mitä haluaisitte nähdä? Lateksihame 3 eri tapaa? Vai jotain neutraalimpaa? Valkoinen kauluspaita? Nahkatakki? 

DSC_4801.jpg

DSC_4871.jpgDSC_4830.jpg

DSC_4864.jpg

DSC_4850.jpg

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (8)
  1. Mua kiinnostais nähdä postaus tennareista. Jotkut matalat tennarit, conssit, vanssit tai stan smithit yhdistettyinä eri asuihin. Oon henkeen ja vereen tannerityttö, ja aivan liian usein ne tennarit tulee puettua farkkujen kanssa. Haluaisin käyttää niitä monipuolisemmin erilaisten housujen ja mekkojen kanssa.

    1. Sopii hyvin! Mä en oo normaalisti yhtään tennarityttö, mutta nyt löysi  muutossa just noi vanhat conssit ja oon ihan innostunu niistä. Niillä saa asun niin erinäköiseksi helposti 🙂 laitan toteutukseen!

  2. Ihana asu! Mä olisin kiinnostunut näkemään postaussarjan lateksihameesta, kun omani on jäänyt täysin vaille käyttöä kun en keksi sen kanssa mitään yhdisteltävää, vaikka hame onkin ihana. 🙂

    1. Eikä! Se on mun ehkä useimmin käytetyin yksittäinen vaate. Joten ehdottomasti teen! 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *