Power walk

Eilinen vapaapäivä lähti ihanasti käyntiin, kun ystäväni pyysi minua power walkille kanssaan. Nopeatempoinen kävely on erittäin hyvä liikuntamuoto niille, jotka eivät juoksusta pidä. Samalla voi hyvin vaihtaa kuulumiset ystävän kanssa, ja nauttia kauniista maisemista. Valitsimme mukavan kävelyreitin, joka kulki meren rannassa melkein koko matkan. Kilometreja tuli sportstrackerin mukaan 10km ihan huomaamatta.

Nappasin kuvan matkan varrelta, kun oli niin kaunista

Vinkkinä siis sunnuntaipäivälle: soita kaverille, jota et ole nähnyt hetkeen ja ehdota kävelylenkkiä! Raikkaassa ilmassa mieli kirkastuu, ja luonnon helmassa voi jutella vapautuneemmin kuin täydessä kahvilassa :)

Kommentit

Elisa (Ei varmistettu)

Moikka,Tositosi kiva kuulla ;) sä toit mulle just todella hyvän mielen! Toivottavasti onnitun motivoimaan jatkossakin. Kiitos kommentistasi :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Moikka, luin sun kaikki tekstit läpi ja pakko oli tulla kommentoimaan! Sun tekstit on tositosi motivoivia ja tuo hyvän mielen! :) Itse olen pitkään yrittänyt saada aikaan jotain muutosta kropassa, mutta aina epäonnistunut ja palannut huonoihin tapoihin, täytyy yrittää nyt ajatella siitä vähän samalla tavalla kun kirjoitat blogissasi niin ehkä onnistun! :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei!Pakko kysyä kun tuli toi Sportstracker esille, että ootko saanut siitä "luotettavia kilometrejä"? Käytän samaista ohjelmaa sekä kävely- että juoksulenkeillä, ja välillä tuntuu että se vetelee ne kilometrit ihan summissa!? Voikohan siihen sitten luottaa vai ei...hmmm :) Enivei, oon myöskin vastikään lisännyt blogisi kirjainmerkkeihin, ja sun juttuja on kiva lukea :) suhtaudut liikuntaan ja ruokavalioon maalaisjärjellä, etkä liikoja hifistele! (= //Laura

Elisa (Ei varmistettu)

Moi Laura,En luota sportstrackeriin sokeasti. Juuri tuolla eilisellä lenkillä meillä oli kummallakin trackerit päällä ja kilometrieroa oli lenkin jälkeen 3km :D se ilmeisesti riippuu vähän netistä (korjatkaa joku jos olen väärässä, tää on ihan mutu-juttuja) että löytääkö se sun sijaintia aina. Kuitenkin se on mun mielestä hyvä antamaan vähän suuntaa. Välillä on todella vaikea arvioida, kuinka pitkän matkan on juossut. Ja ainakin ajan se näyttää oikein;)Mutta kiva kuulla, että olet tykännyt! :) tuntuu tosi kivalta kun saa tuollaisia kommentteja! Hyvää Sunnuntain jatkoa!:)

Artesanity (Ei varmistettu)

Moi! Kannan korteni kekoon minäkin SP:n käyttökokemuksista. Ollaan miehen kanssa käytetty eri alustoilla (android, symbian ja windows) ja parhaat ja tarkimmat tulokset on tulleet Androidilla ja Symbianilla. Heittoa niiden välillä on yleensä ~300m. Windows-puhelin näyttää mitä sattuu, jos sillä saa tulosta ollenkaan. Odotellaan että SP:lla saavat ohjelmansa toimimaan ja bugit korjattua.Symbian laite on mukana ilman sim-korttia, joten netillä ei kai ole mitään tekemistä mittaustulosten kanssa.

Elisa (Ei varmistettu)

Hei! Hyvä tietää!Huomasin juuri tuon kävelylenkin jälkeen, että omassa puhelimessa max speed näytti olevan 45km/h :D Joten mitä ilmeisimmin siitä puuttui aikamoinen pätkä. Kävellen kun taitoin koko matkan.

Kommentoi