Power walk

Eilinen vapaapäivä lähti ihanasti käyntiin, kun ystäväni pyysi minua power walkille kanssaan. Nopeatempoinen kävely on erittäin hyvä liikuntamuoto niille, jotka eivät juoksusta pidä. Samalla voi hyvin vaihtaa kuulumiset ystävän kanssa, ja nauttia kauniista maisemista. Valitsimme mukavan kävelyreitin, joka kulki meren rannassa melkein koko matkan. Kilometreja tuli sportstrackerin mukaan 10km ihan huomaamatta.

Nappasin kuvan matkan varrelta, kun oli niin kaunista

Vinkkinä siis sunnuntaipäivälle: soita kaverille, jota et ole nähnyt hetkeen ja ehdota kävelylenkkiä! Raikkaassa ilmassa mieli kirkastuu, ja luonnon helmassa voi jutella vapautuneemmin kuin täydessä kahvilassa 🙂

Kommentit (6)
  1. Hei! Hyvä tietää!Huomasin juuri tuon kävelylenkin jälkeen, että omassa puhelimessa max speed näytti olevan 45km/h 😀 Joten mitä ilmeisimmin siitä puuttui aikamoinen pätkä. Kävellen kun taitoin koko matkan.

  2. Moi! Kannan korteni kekoon minäkin SP:n käyttökokemuksista. Ollaan miehen kanssa käytetty eri alustoilla (android, symbian ja windows) ja parhaat ja tarkimmat tulokset on tulleet Androidilla ja Symbianilla. Heittoa niiden välillä on yleensä ~300m. Windows-puhelin näyttää mitä sattuu, jos sillä saa tulosta ollenkaan. Odotellaan että SP:lla saavat ohjelmansa toimimaan ja bugit korjattua.Symbian laite on mukana ilman sim-korttia, joten netillä ei kai ole mitään tekemistä mittaustulosten kanssa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *