Pretty poison

DSC_2963.jpg

Olen ollut aina enemmän tai vähemmän ihastunut sellaisiin skeittiretkuihin. Vielä silloin kun olen tavannut poikaystäväni, olin melkoinen retku itsekin. Tavarat kulki aina Melodican puhkikuluneessa kangaskassissa, kaappi oli täynnä Volcomin huppareita, eikä korkokenkiä tai mekkoa näkynyt kovin usein meikäläisen päällä.

Vaikka oma tyyli on vuosien saatossa muuttunut, on skeittikulttuuri edelleen sellainen, joka vetoaa minuun mutkattomuudellaan ja rentoudellaan. Lords of Dogtown on yksi ehdottomista lempielokuvistani ja katson sen aina uudelleen ja uudelleen.

Eilen yhdellä leiriläisistä oli synttärit, joten päätimme Sarankin kanssa kerrankin repäistä ja lähteä vähän tuulettumaan jengin mukana. Suuntasimme Pretty poison -nimiseen paikkaan, jota olin koko alkuleirin luullut Pretty boysiksi. Mutta niitä siellä kuitenkin riitti, niitä kauniita poikia nimittäin.

Kyseessä on skeittirampin ympärille rakennettu baari, jossa porukka istuskelee oluet kädessä, törkeän hyvä musiikki pauhaa koko illan ja skeittarit esittelevät taitojaan vuorotellen. Ihan loistava konsepti! Koko illan tuntui kun olisi ollut jossain elokuvan kohtauksessa, missä muut ihmiset on stailattu harvinaisen cooleiksi. 

DSC_3004.jpg

DSC_2873.jpg

DSC_2910.jpg

prettypoison.jpg

DSC_2929.jpg

DSC_3008.jpg

DSC_2948.jpg

DSC_2951.jpg

DSC_2953.jpg

DSC_2965.jpg

DSC_2966.jpg

DSC_2975.jpg

DSC_2986.jpg

Pictures: Sara & me

Kommentit (1)
  1. Toi on niin munkin lempipaikkoja Balilla, kiva fiilis, sairaan hyvää musiikkia ja huipputaitavia skeittareita katselee vaikka koko illan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *