Proteiinipommi

Näin ”Kiitos hyvää”-blogissa hurmaavan annoksen, ”kesäkurpitsapastasta” ja innostuin tekemään oman versioni.

 Kuorin ensin kesäkurpitsan ja jatkoin raastamista lautaselle. Siivuista tuli hauskan näköisiä, vaikka kuvassa ne ovatkin melko hautautuneena kaiken muun alle.

 Päälle lisäsin runsaasti pinaattia, paistettua kanaa, miniluumutomaatteja ja pannulla ruskistettua halloumia.

Tähän olisi sopinut mielestäni todella hyvin vielä vaikkapa vesimelooni tai viinirypäleet, mutta niitä ei ollut nyt saatavilla. Maustoin kanat muuten juustokuminalla ja se toi mukavan eksoottisen fiiliksen ruokaan.

Kommentit (23)
  1. veeramariaaa
    23.2.2013, 05:58

    Hyvältä näyttää:))

    1. Kiitos Veeramariaaa 🙂

  2. Aivan ihania nämä sun ruokaohjeet, ja ennenkaikkea hienoa on todella motivoiva tapasi kirjoittaa. Antaa ainakin mulle inspiraatiota, kiitos 🙂

    1. Voi, kiitos paljon Petra! Tosi kiva kuulla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *