Puhelinpäivitys

Kiva huomata, että kysymyksiä on tullut paljon! Niitä saa perjantaihin laittaa vielä tuohon allaolevaan postaukseen. Olen edelleen puolikuntoinen, joten en ole vieläkään päässyt salille. Eilen harjoittelin kotona vähän tasapainojuttuja. Ei mikään maailman fiksuin veto kipeänä :D

Seuraan instagramissa sellaista laurasykoraa, joka tekee ihan uskomattomia asentoja. Ajattelin ottaa jonkun niistä sellaiseksi haasteeksi, mitä alkaisin ihan toden teolla harjoittelemaan.
Tässä kuvat laurasta ja minun ensimmäisestä harjoittelukerrasta. Aika paljon on vielä matkaa, mutta mikään ei ole mahdotonta ;D viimeinen kuva voisi olla tavoitteena! Aika hurja.

Kommentit

RagDoll (Ei varmistettu)

Kiitos inspiksestä! Olen saanut blogistasi lisää potkua treenaamiseen ja nyt on uusi ohjelma vireillä ja intoa pukkaa ovista ja ikkunoista. Tarkoitus olisi päästä hyvään kuntoon pysyvästi, eikä vain "kerran vuodessa". =)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos itsellesi Ragdoll! Ihanaa, jos olet saanut lisäpotkua treenaamiseen täältä :) tosi mukava kuulla! Ja sulla on todella kaunis blogi :)

Anonymous (Ei varmistettu)

Hei löysin sun blogin vasta eilen - ja tosi kivalta näyttää! Tää postaus innosti muakin venyttelemään vaikka se mun inhoama asia onkin :). Tuleeko sulla ranteet kipeiksi kun teet esim. "siltaa" tosta sohvalta?

Elisa (Ei varmistettu)

Munkin mielestä venyttely on tosi tylsää :D mut tällaiset haasteet saa sen jotenkin tuntumaan mielekkäämmältä. Kiva kuulla, että tykkäät! :)Ei mulla ole kyllä tullut ranteet kipeiksi, mutta en ole kauhean pitkiä aikoja ollut sillassa.

Anonymous (Ei varmistettu)

Mikä sun instagram on? :) ihana blogi!!!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitos!:) elmerii on mun instagram :>

Kommentoi