Puhelinpäivitys

Kiva huomata, että kysymyksiä on tullut paljon! Niitä saa perjantaihin laittaa vielä tuohon allaolevaan postaukseen. Olen edelleen puolikuntoinen, joten en ole vieläkään päässyt salille. Eilen harjoittelin kotona vähän tasapainojuttuja. Ei mikään maailman fiksuin veto kipeänä 😀

Seuraan instagramissa sellaista laurasykoraa, joka tekee ihan uskomattomia asentoja. Ajattelin ottaa jonkun niistä sellaiseksi haasteeksi, mitä alkaisin ihan toden teolla harjoittelemaan.
Tässä kuvat laurasta ja minun ensimmäisestä harjoittelukerrasta. Aika paljon on vielä matkaa, mutta mikään ei ole mahdotonta ;D viimeinen kuva voisi olla tavoitteena! Aika hurja.

Kommentit (6)
  1. Mikä sun instagram on? 🙂 ihana blogi!!!

    1. Kiiitos!:) elmerii on mun instagram :>

  2. Hei löysin sun blogin vasta eilen – ja tosi kivalta näyttää! Tää postaus innosti muakin venyttelemään vaikka se mun inhoama asia onkin :). Tuleeko sulla ranteet kipeiksi kun teet esim. ”siltaa” tosta sohvalta?

    1. Munkin mielestä venyttely on tosi tylsää 😀 mut tällaiset haasteet saa sen jotenkin tuntumaan mielekkäämmältä. Kiva kuulla, että tykkäät! :)Ei mulla ole kyllä tullut ranteet kipeiksi, mutta en ole kauhean pitkiä aikoja ollut sillassa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *