Punajuuripyree

Näin jossain ruokakuvassa ihanaa fuksianpunaista kastiketta, jota epäilin punajuuripyreeksi. Siitä intoutuneena päätin itsekin kokeilla sellaista.

Olin tietysti liian laiska etsimään mitään reseptiä siihen, joten laitoin blenderiin vain 1,5 esikeitettyä punajuurta, tilkan vettä ja n. puoli desiä Auraa. No, jotain se jäi mielestäni ehkä kaipaamaan. Jos jollain on hyvä resepti tiedossa saa vinkata. 🙂

Muuten annos oli melko kevyt, alla eri salaatinlehtiä ja pinaattia, päällä ohuita kananfileitä. Laitoin myös pari punajuurilohkoa, sekä hiukan Aurajuustoa myös annokseen. Ainakin ihanan värikäs annoksesta tuli. Koska ostin punajuuret hevi-osastolta valmiiksi esikeitettyinä, aikaakin meni vain kymmenisen minuuttia.

Joku kyseli, mitä kanaa yleensä käytän, joten otin kuvan paketista. Nämä ovat mielestäni kaikkein parhaita.

Siinä on usein todella monta pientä fileepihviä, joten niitä jää yleensä seuraavan päivän lounaaksikin.Maustan useimmiten vain suolalla ja timjamilla, joskus laitan myös hunajaa ja valkosipulia.Jos olisi varaa, käyttäisin vain tuoreita yrttejä. Ehkä joskus sitten tulevaisuudessa :)

Koti Ruoka ja juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.