PURPLE

Yleensä kun saan jonkun idean, minun on pakko toteuttaa se heti. Välillä ne ovat osoittautuneet hyviksi ratkaisuiksi, kuten uuden sängyn osto hetken mielijohteesta tai yöllinen lentojen bookkaaminen Berliiniin. Toisinaan taas niitä on kaduttu vielä vuosienkin jälkeen. Kerran esimerkiksi lukiossa päätin yhtenä iltana, että haluan kokeilla ihan lyhyttä tukkaa. Siihen ei sitten tarvittukaan kuin muutama minuutti, fiskarsin sakset ja ystävä leikkaamaan melkein lanteille ulottuvaa reuhkaani. Noin puolen tunnin päästä tajusin, että minulle ei sovi lyhyet hiukset. Myöskään jo liikkuvan kuumailmapallon kyytiin hyppääminen ei ollut kuningasidea näin korkeanpaikankammoisena. Samainen kuumailmapallo joutui kaiken lisäksi tekemään hätälaskun puoli tuntia myöhemmin. Aivan kuin paniikkikohtaukseni ei olisi ollut tarpeeksi paha jo sitä ennen.

Silti pidän tiukasti kiinni impulsiivisuudestani, koska muutamia virhearviointeja lukuunottamatta on sen ansiosta tullut tehtyä kaikkea hauskaa. Minusta on hauskempi kysyä "miksi ei?" kuin "miksi?". 

Viime viikonloppuna sain idean vaalean liilasta tukasta. Mietin, että olisipa joku keino millä voisin testata tätä väriä ennen varsinaista värjäämistä, jotta säästyisin lukiossa tapahtuneelta tragedialta. Ja kuten tekin varmasti tiedätte, maailmankaikkeus usein antaa meille ne asiat mitä vain osaamme pyytää. Niinpä eteeni sattui liila hiusliitu, joka maksoi vähän alle 5 euroa. 

Värittelin sillä eilen tukkani ja rakastuin väriin. Painelin samantien Cybershoppiin, ja päätin ostaa kunnon värin. Kuitenkin myyjän varoitus siitä, ettei väri välttämättä lähde kokonaan pois ikinä jarrutti hieman intoani. Kysyin vielä Instagramissa teidän mielipidettänne asiaan ja aika monelta tuli peukku ylös. 

Harmikseni väri ei oikein tarttunut, kun uskalsin pitää sitä vain vähän yli puoli tuntia. Nyt minulla on latvoissa vaahtokarkinvärisiä suikaleita. Pohdin tässä, pitäiskö marssia ostamaan uusi väri vai koittaa saada tämä kirjava pehko rokkaamaan jollain tavalla?

Kommentit

Miss T (Ei varmistettu)

Upea!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! :)

(Ei varmistettu)

aivan ihanat hiukset!! Uskaltasinpa iteki värjätä!

Elisa (Ei varmistettu)

Valitettavasti ne ei ole noin räikeät enää :(

mmarijohannaa (Ei varmistettu)

Oi miten ihanat! Mielestäni nuo ovat erittäin hyvät tuollaisina. Ei sen värin tarvitse olla välttämättä vahvempi, sillä tuollainen kevyt on erittäin kiva ainakin omasta mielestäni.

Elisa (Ei varmistettu)

hihi, mä kirjoitin vähän huonosti, mutta siis toi tukka on tehty sillä liidulla. Tää mikä mulla tällä hetkellä on aika laimea.

Sawia (Ei varmistettu)

Iik apua ihanat!! Pakko saada!! T. Toinen impulsiivinen!

Muutama vuosi sitten vedin provinssirockiin koko vaalean lettini shokkipinkiksi alta koska näin rokkarille morsian ohjelmassa yhdellä pimulla sen väriset hiukset! :-) kesällä on kiva räväyttää, nyt harkitsen oranssia väriä ;)

Elisa (Ei varmistettu)

Ui! Joo kesällä on kiva kokeilla vähän hurjempia juttuja. Rusketuksen kanssa kaikki näyttää hyvältä ;)

Mimien (Ei varmistettu)

Tämä sun liila pehko rokkaa jo nyt! Mahtava!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitän! Mutta tää tosiaan on sillä liidulla tehty, tää mun tämänhetkinen on aika laimea verrattuna tuohon kuvan tukkaan. Ehkä mä pysyn tossa liitulilassa ;)

anne/52weeksofdeliciousness (Ei varmistettu)

Mahtava väri! itsekin otin eilen tumman liilaa raitaa hiuksiin, syksyksi sovin jo kampaajan kanssa että laitetaan enemmän :)

Elisa (Ei varmistettu)

Mä näin! Upea sun tukka jo nyt ;)

aino (Ei varmistettu)

Aivan ihanat juuri tuollaisina! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos! :)

janni (Ei varmistettu)

Upeat! Itsekkin olen salaa jo muutaman vuoden ihaillut ja haaveillut pastellin värisistä hiuksista, vielä en ole saanut kuitenkaan aikaiseksi :D

Elisa (Ei varmistettu)

Kokeile säkin liidulla ;) Sen saa heti pesemällä pois niin ei tarvi jännittää liikaa ;)

hanna (Ei varmistettu)

noi on ihanat!

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitos Hanna! :)

Milla (Ei varmistettu)

Noi on tosi makeet! Itse ehkä käyttäisin sitä liitua vahvistamaan latvoja silloin jos ne sattuu ärsyttämään. Erivärivivahteet tuovat minusta hiuksiin kivaa luonnollollisuutta, jopa silloinkin kun kyse on liiloista hiuksista :) Hyvät on, rock!

Elisa (Ei varmistettu)

Hihii kiitos! Mä kävin just ostamassa sitä liitua lisää niin saa sitten kunnon värin sillon kun haluaa :)

Elina (Ei varmistettu)

IHANAT! Olen itsekin tässä parin viikon ajan haaveillut vaalean liilasta/sinertävästä tukasta (joku puhui siitä nimellä "unicorn hair"). Oma tukka on kuitenkin sen verran tumma, että pitäisi ottaa ensin värinpoisto enkä ole vielä uskaltanut lähteä rasittamaan hiuksiani niin :/ mutta ehkä joku päivä uskallan, on se vain niin mahtavan näköinen! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Oi ihana unicorn hair :) <3 Kokeile jos sellasella liidulla sais!

Mirka (Ei varmistettu)

Mahtavaa impulsiivisuutta! Tykkään! Ja tykkään tukastakin. :) Olen itse juuri samanlainen, kun saan jotain päähäni se on tehtävä heti ja täytyypä sanoa näin 31 vuoden kokemuksella, että harvoin niitä hetken mielijohteita on katunut! Enemmän katuu niitä väliin jääneitä mahdollisuuksia joiden kanssa on jäänyt hannaileen.

(Ei varmistettu)

Upeat hiukset Elisa!
Kauneustoimittajan vinkki: Pastellihiukset saa myös värinaamioilla, jolloin tulos kestää hiuksissa vielä pidempään kuin liidulla. Kannattaa sekoittaa värinaamio hoitoaineeseen, niin voimakkuutta voi säädellä. Myös muotovaahtoon voi sekoittaa pigmenttipitoista värinaamiota. -emma

Kommentoi