Rakas meri

Olemme tällä hetkellä hippikylässä nimeltä Montanita. Tämä sijaitsee Guayaquilista noin 2,5 tunnin ajomatkan päässä rannalla. Paikasta on vielä vähän ristiriitaiset fiilikset, sillä suuri osa ihmisistä tulee tänne juhlimaan, joka ei meitä tällä hetkellä kiinnosta. Kova mekkala yöllä on myös vähän raskasta. Toisaalta, on ihanaa kun on valinnanvaraa ruokien suhteen ja meri vieressä. Täällä on ihanat hippivibat, ihmiset kävelevät ilman kenkiä, on käsitöitä, livemusiikkia ja suuria seinämaalauksia. 

 Täällä on hyvin vähän länsimaalaisia turisteja, mikä saattaa johtua myös ajankohdasta. Muutenkin on ollut melko hiljaista, joka sopii meille varsin hyvin. Iltaisin ranta täyttyy surffaajista ja bodyboardaajista ja aurinko laskee suoraan horisonttiin. Vasta täällä olen tajunnut, kuinka paljon oikeasti rakastan merta. Oli se sitten aaltojen ääni, raikas merituuli tai vain sen katselu, tyynenä tai myrskyssä, tulen sen läheisyydestä poikkeuksetta paremmalle mielelle. En varmaan koskaan halua asua paikassa, missä en voi kävellä merenrantaan.  Rauhallista sunnuntaita kaikille!  P.S. Huomenna alkaa juttusarja nimeltä Mental Health Mondays.

   We are currently in Montanita, which is a little village about 2,5 hours from Guayaquil. My feelings are mostly positive about this laid-back place with hippie vibes, but the partying is kind of annoying, because the loud music keeps me up at night. However it's great to be near the ocean. Wheater it's the sound of the waves, the ocean breeze or just looking at it, I always find myself a little happier by the sea.  

 

Kommentit

Suvi K.
Sisunainen

Ihanan näköinen paikka! Tuli itsellekin akuutti merenrantaikävä. :D

Elisa Lepistö

Meri-ikävä voi välillä olla todella piinaavaa! :D

EricaK
EricaK

Näitä reissupostauksia on niin ihana lukea! :)

Elisa Lepistö

Kiva kuulla Erica :)

Mannamari (Ei varmistettu)

Mulla oli sama fiilis Montanitassa, kun olin siellä muutama vuosi sitten. Siirryin siitä naapurikylään eli Puerto Lopeziin ja löysin sieltä, jos en nyt henkistä kotia, niin paikan jonne olisin halunnut jäädä pidemmäksi aikaa ja jonne haikailen yhä takaisin. Visiitistäni on kyllä vuosia mutta yövyin silloin Hosteria Mandalassa, joka oli ihana paikka. Suosittelen käymään. :)

Elisa Lepistö

Kuulostaa ihanalta! Kiitos vinkistä :) Pitää mennä visiitille!

Tiiaanna
cake & copper

Meri on kyllä ihana. Aina stressaavissa tilanteissa kuuntelen kuulokkeilla meren ja aaltojen ääniä, se rentouttaa välittömästi. Kun joskus vielä saisi asua meren äärellä! 

Elisa Lepistö

Hyvä idea! Tosta voisi saada apua myös unettomuuteen :)

Jennnni (Ei varmistettu) http://mirrorforsun.blogspot.co.uk/

Samaistun niin tohon merirakkauteen, meressä on vaan sitä jotain! Toi viimenen aaltokuva on aivan ihana, katoin sitä vaikka kuinka kauan. Tallensin sen mun to paint -kansioon, haluan tehdä maalauksen siitä jos et pistä pahaksesi :)

Elisa Lepistö

Voih, en tietenkään pistä pahakseni! Olisi hienoa nähdä myös lopputulos :)

Jennnni (Ei varmistettu)

Kiva kuulla, ilmottelen sitten joskus kun tämä on toteutettu :)

Kommentoi