Rakas meri

DSC_0977.jpg

Olemme tällä hetkellä hippikylässä nimeltä Montanita. Tämä sijaitsee Guayaquilista noin 2,5 tunnin ajomatkan päässä rannalla. Paikasta on vielä vähän ristiriitaiset fiilikset, sillä suuri osa ihmisistä tulee tänne juhlimaan, joka ei meitä tällä hetkellä kiinnosta. Kova mekkala yöllä on myös vähän raskasta. Toisaalta, on ihanaa kun on valinnanvaraa ruokien suhteen ja meri vieressä. Täällä on ihanat hippivibat, ihmiset kävelevät ilman kenkiä, on käsitöitä, livemusiikkia ja suuria seinämaalauksia. 

 Täällä on hyvin vähän länsimaalaisia turisteja, mikä saattaa johtua myös ajankohdasta. Muutenkin on ollut melko hiljaista, joka sopii meille varsin hyvin. Iltaisin ranta täyttyy surffaajista ja bodyboardaajista ja aurinko laskee suoraan horisonttiin. Vasta täällä olen tajunnut, kuinka paljon oikeasti rakastan merta. Oli se sitten aaltojen ääni, raikas merituuli tai vain sen katselu, tyynenä tai myrskyssä, tulen sen läheisyydestä poikkeuksetta paremmalle mielelle. En varmaan koskaan halua asua paikassa, missä en voi kävellä merenrantaan.  Rauhallista sunnuntaita kaikille!  P.S. Huomenna alkaa juttusarja nimeltä Mental Health Mondays.

   We are currently in Montanita, which is a little village about 2,5 hours from Guayaquil. My feelings are mostly positive about this laid-back place with hippie vibes, but the partying is kind of annoying, because the loud music keeps me up at night. However it’s great to be near the ocean. Wheater it’s the sound of the waves, the ocean breeze or just looking at it, I always find myself a little happier by the sea.  

DSC_0972.jpg

DSC_0973.jpg

DSC_0980.jpg

DSC_0982.jpg

DSC_0985.jpg

DSC_1000.jpg

DSC_1010.jpg

DSC_1031.jpg

 

Kommentit (11)
  1. Samaistun niin tohon merirakkauteen, meressä on vaan sitä jotain! Toi viimenen aaltokuva on aivan ihana, katoin sitä vaikka kuinka kauan. Tallensin sen mun to paint -kansioon, haluan tehdä maalauksen siitä jos et pistä pahaksesi 🙂

    1. Voih, en tietenkään pistä pahakseni! Olisi hienoa nähdä myös lopputulos 🙂

      1. Kiva kuulla, ilmottelen sitten joskus kun tämä on toteutettu 🙂

  2. Meri on kyllä ihana. Aina stressaavissa tilanteissa kuuntelen kuulokkeilla meren ja aaltojen ääniä, se rentouttaa välittömästi. Kun joskus vielä saisi asua meren äärellä! 

    1. Hyvä idea! Tosta voisi saada apua myös unettomuuteen 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *