RAKAS PÄIVÄKIRJA

Meidän perheessä tosi moni on ainakin jossain elämänvaiheessa keräillyt jotain. Itse en ole ikinä tätä keräily-geeniä omistanut missään muodossa, vaan olen aika surutta aina laittanut tavarat ja vaatteet kierrätykseen tai antanut kavereille silloin, kun en niitä ole enää itse tarvinnut. Tavaranpaljous on ahdistanut ja olen halunnut pitää nurkat mahdollisimman vähän kuormitettuina. Yksi asia kuitenkin on, mitä keräilen: muistot. Minulla on muutama iso pahvilaatikko täynnä erilaisia muistoja, jättikokoinen laatikko täynnä valokuvia ja monen monta päiväkirjaa täynnä avautumista aina ensimmäiseltä luokalta lähtien. 

Vaikka en halua elää menneessä tai edes muistele kovin usein vanhoja asioita, en tiedä montaa hauskempaa asiaa, kun välillä kaivautua muistojen pariin ja lukea esimerkiksi omasta sielunelämästään kymmenen vuotta sitten. Muutenkin päiväkirjan kirjoittaminen on hurjan hauskaa hommaa. Harmittaa, että blogin aloituksen myötä on tullut enää harvemmin sinne raapusteltua. Pitänee taas kaivaa se esiin. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, mikäli ette ole ikinä päiväkirjaa pitäneet. 

Omasta päiväkirjastani vuonna -99 löytyy esimerkiksi tällainen lause:

Hei c'moooon, mietitään tätä demokraattisesti. En oikeastaan tiedä, mitä toi demokraattinen tarkoittaa. Mutta opin just, mitä konkreettinen tarkoittaa: se tarkoittaa kohteliasta, hyvin käyttäytyvää. 

Kengät. Nelly.com (vanhaa mallistoa), Farkut - Cheap Monday, Hattu - Asos (vanha), Bleiseri - täältä

*sis. mainoslinkin

Kuvat: Sara / Tickle your fancy

Kommentit

Oona (Ei varmistettu)

Mä oon monesti yrittänyt pitää päiväkirjaa, mutta aina se vaan unohtu :D Ihana asu, katoinkin tätä jo instagramista. Miten muutes teet ne valkoiset reunat instagramiin?

Elisa (Ei varmistettu)

Joo mulla on vähän sama, että nyt on unohtunu pitkäks aikaa! Pitäis vaan tehdä siitä tapa :D Ja kiiitos! Mä teen ne afterlight- nimisellä sovelluksella! :)

Emma W (Ei varmistettu)

Päiväkirja on parasta, oon kirjoittanut n. kymmenen vuotta suht säännöllisesti ehkä keskimäärin kerran viikossa. :) Upein juttu on varmaankin juuri se, kun lukee vanhoja kirjoituksia ja ymmärtää jotain itsestään. Elämässä tulee vastaan kaikenlaista ja on tosi helpottavaa kun voi myöhemmin palata kirjoitusten äärelle pohtimaan, mitä oikein tapahtui, mitä ajattelin ja kuka olin silloin suhteessa nykypäivään :)

Elisa (Ei varmistettu)

Niinpä! Ja välillä sitä oma mieli tekee tepposet, eikä muista mitä on ajatellut joskus vuosikin sitten. Pitää nyt itsekin kunnostautua tässä ja alkaa taas raapustella! :)

Sofia Kontro (Ei varmistettu)

Ahah ihana toi ote sun päiväkirjasta!:D plus ihana asu!

sofiaelizabetha.blogspot.com

Kommentoi