Raksalla tapahtuu part 3

DSC_4897.jpg

”Raksalla” tai siis kotona on päästy taas eteenpäin, ja ajattelin jakaa vähän kuvia. Tämä valon määrä on kyllä yllättänyt, sillä vielä kahdeksalta illallakaan ei tarvitse pitää lamppuja päällä. Asunto on jo heti aamusta todella valoisa, vaikka silloin ei suoraan sisään paistakaan. Kuitenkin korkea kerros, vaaleus ja se, ettei vastapäätä ole toista taloa, tekee ihmeitä. 

Sisustus on tällä hetkellä melko askeettinen, sillä jätimme melkein kaikki vanhat kalusteemme siskopuolelleni. Tällä hetkellä on enemmän tai vähemmän väliaikaisia ratkaisuja. Edellisten asukkaiden keittiön kaapeista on tehty kirjahylly, valosarja korvaa eteisen lamppua ja kitarat ja taulut nojailevat seiniin parempia sijoituspaikkoja odotellessa. 

Rakastan meidän uutta seinää, joka kätkee sisäänsä 5 korkeaa vaatekaappia (näkyy ylimmässä kuvassa). Makuuhuone toimisi varmasti tuolla tavalla alkovinakin, mutta haluamme eristää sen vielä ruokailutilasta lasiseinällä. Sekin saadaan toivon mukaan jo ennen vappua. 

Ensi viikolla tulee tosiaan keittiön sisukset, jääkaappi, pakastin ja liesituuletin. Saadaan siis rakennettua uuden keittiön raamit ja purettua vanha keittiö pois alta. Ja sitten vain odotellaan loppuja rauhassa. Ollaan saatu niin hyvin nyt tavarat purettua (keittiötavaroita lukuunottamatta), että enää ei ole mikään hätä minkään asian suhteen. 

Olkkari seitsemän aikaan illalla! Mieletön valo!!

DSC_4908.jpg

Eteinen ja kenkäsäilytysdilemma. // Baarikärry ja nuupahtaneet tulppaanit.

raksallatapahtuu.jpg

Uudet eteisen kaapit, joista kahteen ensimmäiseen tulee ulkovaatteita.

DSC_4905.jpg

”Keittiönkaappikirjahylly” ja ilta-auringon varjot. // Lempipaikka koko maailmassa tällä hetkellä.

DSC_4885 copy.jpg

Ollaan istuttu iltaisin tässä ikkunalaudalla ja tuijoteltu auringonlaskua. Yhtenä iltana aloin miettiä, kuinka järkyttävän onnellinen olen siitä että olemme juuri täällä, ja liikutuin niin että kyyneleet alkoi valua kasvoille. Kyllä täällä on vaan hyvä olla <3

DSC_4917.jpg

 

Kommentit (6)
  1. Siis niin ihana koti ja koko talo! <3 Varmasti viihdytte hyvin, onnea uuteen kotiin! 🙂

  2. Eipä oo mistään postauksesta huokunut näin hyvä ja onnellinen fiilis pitkään aikaan 🙂

    Onnea uuteen kotiin <3

    1. Ihanasti sanottu! Kiiitos paljon <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *