Raksalla tapahtuu: Tauluhyllyseinä

 

DSC_0363.jpg

 

Saimme tällä viikolla taas kämppäjuttuja hiukan eteenpäin, sillä iskimme kitarat ja pari tauluhyllyä seinään. Pidän siitä, että hyllyjen ansiosta on helppo vaihtaa sisustusta vaihtamalla taulujen paikkoja, lisäämällä lehtiä, kirjoja, kasveja, tai vaikka tuoksuöljyjä. Nyt mallailin vanhoilla tauluilla ja kirjoilla niitä. Tarkoituksena on kuitenkin vaihtaa vielä taulut ja käydä kehystämässä ylhäällä oleva Bill Bernsteinin valokuva, jonka ostimme Nycistä. Nyt siinä on vain väliaikaiset (ja vääränkokoiset) kehykset. 

Olen todella tyytyväinen siihen, minkälainen seinästä tuli. Tämä tuntuu taas hiukan enemmän kodilta. Ja meidän näköiseltä. Nyt yritän saada houkuteltua poikaystävää Hietsun kirppikselle kiertelemään, kun näyttäisi olevan taas hyvä sää. Ehkäpä sieltä löytyisi jotain ihania kehyksiä, joihin voisi tilata valokuvia illalla. 

Päivän agendalla on myös mennä pelaamaan tennistä. Kävimme eilen ensimmäistä kertaa melkein pariin kuukauteen ja oli kyllä melkoisen hukassa tatsi. Oli niin huonoa peliä, että päädyimme pallottelemaan enkkaa 😀 Ehkä tänään kulkisi jo paremmin.

Ihanaa sunnuntaita!

DSC_0314.jpgDSC_0319.jpg

DSC_0384.jpgDSC_0367.jpgDSC_0364.jpg

DSC_0381.jpg

 

Kommentit (9)
 1. Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina
  30.7.2018, 18:00

  Ihana! Mistä nuo hyllyt on? Iski himo kehitellä itsellekin samanlainen…

 2. ihana! <3 hei mistä teidän pöytä on? oon pitkään etsinyt jotain tuollaista isompaa johon mahtuu kaikki kaverit viinille ja pitsalle (:D ekana mielessä!) mutta kuitenkin tarpeeksi siroa..

  1. Hahaha, tärkein! <3 Se on Tonton vanhempien vanha, mutta ollaan itseasiassa tekemässä uutta pöytää tässä jossain vaiheessa niin tää menee vaihtoon 🙂 

   1. Onko pöytä vapaana? Olisin super kiinnostunut pöydästä, niin voit laittaa vaikka spostia jos ei vielä oo mennyt ja myytte sen! 🙂 <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *